Collective Sounds predstavlja: Furney & Tayla

Collective Sounds: Furney & Tayla u Aquariusu08.05.Aquarius Zagreb
Collective Sounds dovodi u Aquarius još jedno zanimljivo gostovanje. Ovaj put u Zagreb dolazi poznati britanski dvojac Furney & Tayla.

TAYLA (Good Looking/UK) je već poznato ime na svjetskoj sceni, a naš a publika će po treći puta moći uživati uz zvukove atmosferičnog drum’n’bass-a. Njegovu DJ karijeru možemo pratiti od njegovog prvoga nastupa na Ibizi, kasne 1991.godine od kada on aktivno djeluje na glazbenoj sceni. Jedan je od prvih koji je producirao za poznati Good Looking Records. U svom producentskom radu surađuje sa mnogima poput:Photek, PFM, Artemis. Tayla postaje i dio večeri koje su se održavale u velikim klubovima kao što je “Ministry Of Sound”, te po cijelome svijetu – on postaje dio “Logical Progression” večeri. Krajem 90.-ih godina Tayla osniva vlastiti label – “Nexus Records” za kojeg izdaju i neka velika imena poput: Doc Scott, Alaska, LTJ Bukem, Peshay. Danas, Tayla je opet u studiju, te najavljuje mnoga nova izdanja za Good Looking i vlastiti Nexus label.

FURNEY (Good Looking/UK) je novije ime na drum’n’bass sceni, te će ga hrvatska publika po prvi puta imati priliku čuti. LTJ Bukem polaže velike nade u ovoga mladića i koliko čujemo spremaju se još mnoga hit izdanja pod Good Lookingom.

Nakon zagrijavanja rezidenta Matz-a (Collective Sounds), za pult će već oko 00:30 h stati TAYLA (Good Looking/UK), na čiji set će se nadovezati njegov studijski kolega FURNEY (Good Looking/UK), a cijelu priču će završiti Leeks (Dirty Beatz) & Toninho Pikulla (Collective Sounds).
Upad: 40 kn do 00.00 h, 50 kn od 00.00 h

Video on D&BTV


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*