tramadol safe for humans buy cheap tramadol dosis tramadol ampolla

can i ask my doctor for ambien buy ambien online buy ambien online Iowa

is phentermine allowed in the military buy phentermine taking phentermine and fluoxetine

xanax effect liver buy xanax xanax withdrawal sleeplessness

do not mix ambien with buy ambien online zolpidem ambien dosage

cutting ambien pills in half zolpidem no prescription mix ambien and klonopin

durata cura xanax buy xanax how to get prescribed yellow xanax bars

get tramadol Illinois buy tramadol tramadol 100 mg pour chien

is retin a gel good for wrinkles retin-a online retin a cream purchase

can i take ambien and adderall together buy ambien online ambien dosage wikipedia

debata EU Zvijezda – fondovi i revitalizacija

Publikacija PDDUU srijedu 14. listopada 2015. godine s početkom u 18 sati u Knjižnici za mlade, Banjavčićeva 8, Karlovac, održat će se debata “EU Zvijezda – fondovi i revitalizacija”.

Predavanje koje će prethoditi debati održat će Vera Gjokaj, izvršna direktorica Clastera za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA HR.

Iskusna stručnjakinja za društveno poduzetništvo i fondove Europske unije u CEDRA HR se između ostalog bavi i tehničkom podrškom i poslovnim savjetovanjem, poslovnim povezivanjem, izradom i provedbom projekata koji se financiraju iz nacionalnih i europskih fondova, te izradom poslovnih planova i investicijskih studija.

CEDRA HR je mreža centara podrške za postojeće i potencijalne društvene poduzetnike. Umrežuje civilne, privatne i javne gospodarske, razvojno-istraživačke, znanstvene subjekte s područja eko-društvenog razvoja te stvara okvir za trajnu, poticajnu i ekonomičnu međusobnu suradnju i razmjenu, odnosno zajednički nastup na lokalnom, nacionalnom i globalnom tržištu proizvoda i usluga eko-društvene ekonomije. CEDRA HR stvara i povezuje sustave podrške i izgradnje kapaciteta za eko-društveni razvoj. Više pročitajte na ovoj poveznici.

Debata se se provodi u sklopu projekta “Partnerstvom do dobrog upravljanja” kojeg provode Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX, Udruga za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka i Grad Karlovac, a financira se iz Europskog socijalnog fonda Europske unije i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt, čija je vrijednost 162.311,14 kuna, jača kapacitete lokalnih organizacija civilnog društva za uspostavu javno civilnog partnerstva s lokalnom samoupravom po pitanju održivog upravljanja povijesno/kulturnom baštinom – gradskom jezgrom.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*