Star Voice: film o deliberaciji u Zvijezdi

08.05. 12:00 sati, Knjižnica za mlade (Banjavčićeva 8, 47000 Karlovac)///
KA-MATRIX organizira predstavljanje rezultata projekta STAR VOICE koje uključuje prezentaciju istraživanja i premijeru kratkog filma koji govori postupku deliberativnog savjetovanja vezano za pitanje budućnosti karlovačke Zvijezde. Predstavljanje rezultata održat će se u Knjižnici za mlade u ponedjeljak, 8. svibnja s početkom u 12:00 sati i otvoreno je za javnost.

KA-MATRIX poziva sve, a osobito okupljene u udruge, klubove i inicijative da sudjeluju obzirom da se radio o razultatima inovativne metode sudjelovanja građana. U kratkom videu nastalom u produkciji TV-studenta s Fakulteta političkih znanosti građani govore o više gorućih tema vezanih za Zvijezdu.

Program se provodi u okviru EU projekta „STAR VOICE: Karlovačko javno-civilno partnerstvo za sudjelovanje građana i povećanje transparentnosti za revitalizaciju stare gradske jezgre – Zvijezde“ kojeg provodi Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX u suradnji s partnerima Fakultetom političkih znanosti u Zagrebu, Udrugom za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka, Gradom Karlovcem i Veleučilištem u Karlovcu. Projekt je financiran iz IPA fonda Europske unije s 130.398,07 eura, a ukupna mu je vrijednost 152.988,07 eura.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati projektnu asistenticu e-mailom na jelena@ka-matrix.hr ili na broj 097/ 679 4343.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*