Pankerski doček Nove godine u Palachu

 zagreb prosvjediKarlovačka ekipa se i ove godine uputila na razna mjesta kako bi čim veselije dočekala Novu godinu. Tako su se u Rijeku zaputile metal pank snage, Lesi Revolt i Jelena S.

Iza nas je još jedna “Nova godina” i od svih ponuda, odlučile smo se za doček u Rijeci. Dolaskom u Rijeku i odlaskom u stan kod frendova, te pokušaja “lijepog” šminkanja i oblačenja, odlučile smo da je ipak bolje preskočiti “sređivanje” i samo otići van i zabaviti se.
Krenule smo preko Korza gdje se moglo čuti raznih vrsta glazbe, za proći pored kojih je trebalo ili ignorirati ih ili staviti slušalice.
Naravno, prvo odredište bio je Kont (popularno okupljalište ispred hotela Continental – op.ur.) gdje nas je već čekala pankerska ekipa. Nakon kraćeg druženja uputile smo se prema Palachu gdje smo sreli ostatak društva.
Upad u Palach bio je 50 kuna što je uključivalo i konzumaciju što nam se čini veoma pristupačnom cijenom za program koji se spremao.

Izbor glazbe bio je raznolik, moglo se čuti svega: od panka i rocka sve do nekakvih psy ritmova i zvukova koji je proizvodio lik na saksofonu. Poslušale smo riječki bend sa Zameta Krešo i Kišele Kiše. Gig su započeli pjesmom Rancid, a pošto je još bilo rano publika je bila nekako mlaka, no KKK-ovci su to ubrzo riješili svojom pozitivnom energijom i veseljem, te su nas na kraju toliko rasplesali da smo skoro zaboravili na čestitanje Nove godine. Završili su pjesmama Rakija, Zamet i J***nje na kojim je ekipa totalno poludjela i krenula ludi pogo.
Kako su dečki završili i otišli u backstage prebacile smo se do šanka u “metal sektor” gdje se nastavila zabava do kasno u noć uz najbolji izbor glazbe.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

 


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*