adderall during the day and ambien at night buy ambien no prescription can you crush up ambien cr

what pill is tramadol 50mg tramadol 50 mg withdrawal symptoms to tramadol

soma seaş yemek listesi soma medication se não soma some

tramadol en hartproblemen tramadol 50mg tramadol pre workout

soma letters to unwrite lyrics buy soma cbü soma myo bölümleri

does ambien cause kidney failure buy ambien online what different milligrams does ambien come in

what will xanax do to a fetus buy xanax online tranxene like xanax

can you take valium and advil pm together buy valium online xanax librium valium

can dogs have human xanax generic xanax can a person die from xanax withdrawal

valium after stroke diazepam 5mg can you take nyquil and valium

Dimensions 2015 festival report

Dimensions-Arena-2015-2pišu i fotkaju: MŽ&DŠ
Za uvod u kraj ljeta dočekao nas je topli, sunčani četvrtak i polazak za Dimensions Festival.
Dolaskom pred pulsku arenu u kojoj je večer prije održano svečano otvaranje festivala, uz Dimensions bannere vidljive s ulaza u Arenu, osjećali smo se dobrodošlima i na pravom mjestu.

S punim ruksacima, punih baterija i u više nego zabavnom društvu večerali smo u jednom od finih pulskih restorana nakon čega smo se zaputili prema tvrđavi Punta Christo. Već na samom ulazu u festival, kroz tijela prolazile su nam blage vibracije i raslo uzbuđenje. Zamjetno je najviše ekipe bilo iz Engleske i Škotske uz nešto Francuza, no i naši su se čuli u našem prvom penjanju na tvrđavu.

Svaki stage je iznenadio svojim izgledom, od kombinacija tonova rasvjete i ludog VJinga, do same konstrukcije i izgleda stageva. Soundsistemi su ponovno oduševili. Najviše bassa se osjetilo u Moatu i Mungosu što nije novost. Stagevi su bili prilično dobro popunjeni što je variralo i prema izvođačima, gužve su bile rijetke i generalno je bilo opušteno i bez napetosti.

Od onoga što možemo izdvojiti odlični su bili Mala i Loefah s jungle setom u Mungosu u četvrtak, Objekt u Moatu i Blawan na Clearingu u petak i naravno, Ben Klock na zatvaranju Moata u nedjelju.

Bilo je i drugih actova kao Paradox, Ulterior Motive i Rodhad koje smo nakratko uhvatili, dok nam je sve ostalo, čak velika većina nastupa bila predisco i prevokalna, što se može uzeti kao primjer za subotu kada nismo našli jedno mjesto koje će nas dulje zadržati i na koncu ranije otišli spavati. Uzevši u obzir da smo prve dvije godine probdjeli u Moatu i ovo je pomak naprijed u širenju posjete na nontechno i nonMoat stageve, no potajno se nadamo da će se politika prvih dvije godine i jakog techno programa u Moatu vratiti.

Sve u svemu pilo se, jelo se no najviše se plesalo i uživalo u svakom zvuku. Cijeli festival je odisao ljubavlju, prema glazbi i međusobnoj. Ekipa je bila vrlo simpatična i draga, osjetilo se veselje i pozitivna vibre. Imali smo sreće pa nas je i ove godine vrijeme poslužilo maksimalno. Svih četiri dana je sjalo sunce tako da su beach partiji bili pun pogodak za ekipu, a odmor na dislociranim plažama za nas usporenije. Vidimo se nagodinu.

Galerija