Eddy Ramich i phillipe na otvorenju novoga kluba

Confusion 25.01. Dramatic Club, Importane Centar (kod ulaza u garažu), Zagreb
Novootvoreni klub Dramatic započinje s {pi+ch i+!} programom na kojem će nastupiti Eddy Ramich (Compost) i phillipe (CFSN).

Dramatic se nalazi u prostoru bivšeg kluba Rotor, kružno spiralnog prostora smještenog čak dva kata ispod zemlje u centru Zagreba uz sam hotel Esplanade. Rotor je prije petanestak godina bio bitan faktor zagrebačkog underground house clubbinga, a danas pod novim imenom ponovno otvara svoja vrata.
Drugi nastavak {pi+ch i+!} čita se “Pitch It” večeri ugostiti će DJ Eddya i phillipea koji će se predstaviti izborom plesne bass i house klupske glazbe.

Facebook event

Cijena ulaznice: 20kn!

Eddy Ramich započeo je svoju karijeru kao klupski i radijski dj te glazbeni producent (Eddy Meets Yannah, Eddy & Dus ) prije više od 20 godina koja je ga dovela do toga da je jedan od rijetkih hrvatskih izvođača koji postaje međunarodno priznat, te redovito nastupa širom svijeta. U svom radu spaja različite glazbene pravce bila to elektronika, house, spitualni jazz ili apstraktni hip hop ostajući vjeran svom jedinstvenom izričaju što osim u klubovima
publika ima prilike slušati zadnjih 18 godina i putem radija.

Last DJ mix

phillipe je nedugo sa svojim CFSN DJ teamom proslavio desetu godišnjicu rada na sceni. Organizator je Illectricity Festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, već dugi niz godina član Beat Busters ekipe i suorganizaor Glitch Hop Shop i phillitchevanje klupskih večeri. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima od Sofije, Bitole (MK) do Bleda, Villacha, Graza i Praga. Česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe pa je tako tri puta nastupio na novosadskom EXIT-u, od samog početka na Outlook festivalu, Hideoutu, beogradskom Shareu, šibenskom Terraneu, Elevateu u Grazu, Soundwaveu u Gardenu, Harteri, Barufa, Atlantisu, Seasplashu, Festivalu, Pomladi u
Ljubljani, Sarajevo Film Festivalu, MTV Valkana Beachu, te mnogim drugim.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*