Eksplozija basa u Močvari

 močvara Zagreb27.01. Močvara Zagreb
Kingstoned Sound & Trip to Zion dovode u Močvaru britansku reggae/dub/dubstep/garage/grime/jungle/d’n’b poslasticu dj-a T_!

Uz britansku zvijezdu će nastupiti i Beat Busters sa svojim performansom, mlada DJ-ica YC iz Das Kollektiva s jungle i drum’n’bass setom, zatim Peter Posh s reggae selekcijom, te večer privode kraju Agregat vs Jan Becele udruženi u zajedničkom setu.

T_! je mladi i perspektivni dubstep/grime/garage dj čiji rad odiše orginalnošću i nastojanjem da bude drugačiji od drugih. Fokusiran je na uporabu tehnike miksanja kakvima se rijetko tko služi, te je tako istovremeno sposoban manevrirati s čak četiri gramofona istovremeno! Zbog svog karaktera i predanosti radu ima podršku u svom stvaranju i od strane svojih obožavatelja, a i od strane glazbene industrije. Zahvaljujući njegovom entuzijazmu i pokušavanju unapređenja scene, u Cambridge-u se održava cijenjena večer Stink Like Sock koja je pokrenuta 2009. godine. T_! je također član Macabre Unit kolektiva. U sklopu Stink Like Sock večeri, T_! je imao priliku ugostiti dubstep velikane kao što su Benga ili Rusko…

www.facebook.com/T.Macabre

AcutePromotionsAgency/t_-acute-studio-mix


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*