Elvis Jackson predstavljaju novi album

stanica MIR, stream, podcast, slunjska udruga mladih, slunj, sum, Karlovac03.03. KSET ZAGREB
U KSET dolaze, u sklopu velike turneje unutar koje će svirati gotovo u svim državama regije, Elvis Jackson. Jacksoni na turneji predstavljaju materijal s novog albuma Against The Gravity.Bend je poznata po energičnim nastupima uživo, a njihovo novo diskografsko izdanje, album »Against the Gravity« naći će se u prodaji u Sloveniji od 16. ožujka 2009. dok se u Hrvatskoj i BiH još pregovara s izdavačima…

Prvi singl s albuma, pjesmu »This Time«, grupa je odlučila podijeliti sa svojim fanovima koji ju mogu downloadati na službenoj internetskoj stranici.  »Against The Gravity« dečki su snimili preko ljeta, u suradnji s producentom Billom Gouldom, bivšim bas gitaristom Faith No More, snimili u RSL studiju u Sloveniji i u američkom Radio Star Studiu. Za miks i dosnimavanje pobrinuo se Rich Veltrop (Tom Petty, Rage Against the Machine, Slayer, System of a Down, Red Hot Chili Peppers, Toto…), a mastering je radio John Cuniberti (Aerosmith, Davea Matthewsa, The Grateful Dead, Tracy Chapman, Dead Kennedys, Elisa, gitarski virtuoz Joe Satriani).

Uz navedene umjetnike, radu na albumu priključio se i Dan Sites, umjetnik i dizajner, zaslužan za naslovnicu albuma »Against The Gravity«.

Raspored turneje:

3.3.   ZAGREB (HR) – Kset
4.3.   BUDIMPEšTA (H) – A38
5.3.   BEOGRAD (SRB) – SKC
6.3.   BUKUREšT (RO) – Fire Club
7.3.   PLOVDIV (BG) – Petnoto
9.3.   SOFIJA (BG) – Stroeja
10.3. SKOPJE (MAK) – Havana club
11.3. KRAGUJEVAC (SRB) – Dom Omladine TBC
12.3. SARAJEVO (BIH) – FTV – Centralni zatvor (emisija) 18:30
12.3. SARAJEVO (BIH) – Kino Bosna
13.3. MOSTAR (BIH) – Oxygen
14.3. SPLIT (HR) – Quasimodo


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*