if you are allergic to morphine can you take tramadol order tramadol overnight tramadol tyrkia

how to get xanax prescribed uk generic xanax alprazolam Oceanside

valium tension alta cheap diazepam valium profile

what will a half bar of xanax do xanax for anxiety why is xanax so expensive

herbal substitute for xanax xanax anxiety mixing xanax with baclofen

which is stronger ativan xanax or valium buy xanax how long does xanax effects last for

can you get high if you snort tramadol order tramadol online cod tramadol for shoulder pain

ambien doses available buy ambien online ambien and hydrochlorothiazide

is ambien otc in mexico ambien medication getting off ambien with trazodone

can valium be taken as needed diazepam 5mg is valium harmful to dogs

Free art glitch: predstavljanje autora na Maloj sceni

glitch2016_ka_fbsrijeda 5. listopada 2016. 20:00 sati: mala scena hrvatskog doma///
KA-MATRIX vas poziva na razgovor s umjetnicima-rezidentima / artist talk / koji se održava u okviru ovogodišnjeg rezidencijalnog programa “free_art_- _glitch” u Karlovcu. Artist talk počinje večeras (srijeda, 5. listopada) u 20:00 sati na maloj sceni Hrvatskog doma (Kurelčeva 4, Karlovac). Gostujući rezidenti i voditelji predstaviti će svoje umjetničko stvaralaštvo na tragu glitch* kulture te pojasniti slušateljima radove i načine korištenja računala kao alata za stvaranje umjetničkih, novomedijskih djela.

Uz artist talk tijekom dana možete pogledati i izložbu umjetničkih djela i eksperimenata 21 autora i autorice koja se sastoji od video materijala baziranih na “estetici greške” koje potpisuju ponajbolji svjetski umjetnici. Na maloj sceni predstavljmo radove autora: (c) merry, Andrea Resner, Anton Radačić, Arthur Machado/Tù.úk’z, Danijel Ožaković, Darko Aleksovski, Flávio Carvalho/flvz lab, Gábor Szűcs, Ismaël Joffroy Chandoutis, Ivana Tkalčić, Jace Bongailas, Jorge H. Loureiro, Laura Martorana, Laurus Edelbacher, Leandro Estrella, Maja Kalogera, Mark Klink, michal mitro (flying animal vs plankton), Paul Rooney, Troy Ford/Pure Honey, Unmaru.

Razgovor s umjetnicima i Izložbu organiziraju KA-MATRIX i Format C u okviru otvorene rezidencije koja se održava od nedjelje, 2. listopada do četvrtka, 6. listopada u Karlovcu, u prostorima Infoshopa Karlovac (MUZA, Haulikova 22, 1.kat) i male scene Hrvatskog doma uz potporu Ministarstva kulture RH, Zaklade Kultura nova i Grada Karlovca.

*Glitch umjetnost je iznimno širok nazivnik električnoj (digitalnoj i analognoj) umjetnosti koja je bazirana na eksperimentalnom i reinterpretacijskom stvaralaštvu, dijeljenju znanja i kulture, te otvorenom i slobodnom softveru kojega glitch umjetnici često (namjerno) koriste na “pogrešan”, nekonvencionalan način i time kreiraju potpuno neočekivanu i iznimno estetičnu umjetnost.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*