can you take flagyl and ambien ambien for sale ambien online Reno

drug test xanax valium buy xanax drugs for anxiety xanax

phentermine publix phentermine 30mg light blue phentermine

valium 10 mg wirkungseintritt buy valium online karachi valium

difference between lortab and valium diazepam 5mg valium 5 mg bijsluiter

tramadol online inrikes order tramadol online overnight tramadol mixed with ritalin

sanofi aventis generic ambien buy ambien ambien saliva test

soma de angulos opostos buy soma como fazer uma soma excel

xanax .5 mg extended release buy xanax online legally can you die from taking too much xanax

legal valium online buy valium online valium online Lexington

Geenger Records traži suradnike

hemendex reset2Geenger Records traži pomoć među drugim glazbenim entuzijastima i pojedincima koji smatraju da svojim iskustvom i dobrom voljom mogu pridonijeti u daljnjem radu.

Naime, obzirom da raste broj bendova koji žele surađivati s Geenger Records ekipa želi proširiti svoj tim. Ako vam se sviđa ono što Geenger radi ako imate želje, volje i mogućnosti javite se na geenger@geengerrecords.com

Geenger Records je zagrebačka izdavačka kuća koja djeluje u sklopu Građanske udruge za kulturu Gokul iz Zaboka. Osnovali su je 2009. godine glazbeni entuzijasti i scenski djelatnici uz neke od pokretača hrvatsko-slovenske nezavisne izdavačke etikete Moonlee Records.

Geenger Records je u stalnoj potrazi za bendovima koji, kvalitetom svoje glazbe, ali i idejama koje promiču, odstupaju od prosječne glazbene ponude bez obzira na žanrovsku ili regionalnu definiciju. Neprestano surađuju s pojedincima i bendovima koji aktivno sudjeluju u oblikovanju društveno angažirane glazbene scene, putem podrške udrugama odnosno društvenim grupacijama s čijim se ciljevima poistovjećuju.

Glazbenici s kojima Geenger surađuje sudjeluju na glazbenim festivalima u Hrvatskoj i regiji, primjerice INMusic, EXIT i Terraneo.

Svoju ulogu vide u stvaranju boljih preduvjeta za mlade autorske bendove, od jednostavnijeg objavljivanja albuma i svih koraka koji su neophodni da bi album bio medijski prezentiran te tako došao do publike, praćenja bendova putem medijske prezentacije, koncertne promocije i ostalih aktivnosti koje su potrebne da bi glazbeni uradak došao do publike.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*