Glavna večer Trip to Zion rođendana

Trip to Zion13.03. MOČVARA, Trnjanski nasip bb, Zagreb
Velikim Drum‘n’Bass eXplosion partijem Trip to Zion nastavljaju s proslavom 5. rođendana.

Nastupaju međunarodne d’n’b zvijezde Interlope, Rahmanee i domaća uzdanica Filip Motovunski uz support Trip to Zion DJ-s feat. Danny Bwoy i VJ-ing by Trip to Zion visuals . Upad je 40 odnosno 50 kn.

GLAVNA VEČER TRIP TO ZION ROĐENDANA !!!

Interlope sup ariški breakbeat/drum’n’bass duo jedni su od pionira francuske underground elektronske scene. Iza njih je već jedanaest godina rada koje su rezultirale velikim brojem albuma, remixa, live nastupa, te suradnji s drugim renominiranim glazbenicima. Specifičnost zvuka Interlopea očituje se u hibridnosti, neovisnosti, nepredvidivosti, otvorenosti, te konstantnom istraživanju i eksperimentiranju, dok njihove live nastupe karakterizira improvizacija. Priča počinje ’99. kada Rimshot (bubnjevi u LT no.) i Dragongaz (gitara u Ultra Orange) ujedinjuju snage i ideje te započinju svoj elektronski projekt. Vrlo brzo kreću s nastupima na partijima u kultnom pariškom squatu “L’Hôpital Ephémère”, centrom zbivanja pariške underground scene 90-ih. Uskoro objavljuju svoja prva EP izdanja za Random Records i Jarring Effects, te postaju vodeće ime francuske breakbeat scene.

Dalje slijede albumi (za Jarring Effects i Expessillon), brojne suradnje (High Tone, MC Jamalski, Black Sifichi, MC SK, Oneyed Jack, Watkins Tudor Jones, Black Sifichi, MC Troy, Bad Joke…), te nastupi širom svijeta (Južna Afrika, Kanada, SAD, UK, Njemačka, Španjolska, Češka, Švicarska…). Pri tome Interlope konstantno razvija svoj stil i njihovi nastupi nikada nisu isti. I dok su na stageu uvijek brutalno brzi i eklektični, na albumima mogu biti i dosta sporiji. Manifesti slijede jedan za drugim i svaki je album različit od prethodnog. Studijski albumi su sporiji i otvoreni i za druge vrste ritma («Talk To The Beat », «Electrified» u suradnji s brojnim južnoafričkim glazbenicima kao što su Sibot and MC Totally, «Petits Arrangements Entre Amis», «Reprocessed» i njihovih 5 High Tone remixa, «Audioactivism» s gitaristom High Tonea…), dok su live albumi uvijek brzi i epileptični («Chip Jockey n°5 » iz 2003., te njihov zadnji album «Chip Jockey n°9 » iz 2009.)

I nakon jedanaest godina, live Interlopea jednako je energičan kao i na početku. Centralne večeri proslave 5. rođendana Trip To Ziona, 13. ožujka u Močvari, prvi puta ćemo ih imati priliku vidjeti u Zagrebu. Uvijek nepredvidljiv i pun iznenađenja, ovaj d’n’b/breakbeat duo sigurno će nam pokazati nešto što još nismo vidjeli.

RAHMANEE (Srb)
www.myspace.com/djrahmanee
Svi koji vole jungle i d’n’b dobro znaju tko je Rahmanee, a između ostalog poznat je po suradnji s Wikluh Sky-em na urbanom klupskom hitu “Idemo Odmah”, koji je izašao 2007. na Wikluhovom albumu “Ortaci neznanju”. Rahmanee se počeo baviti d’n’b DJingom 1999. godine u malom, ali kultnom beogradskom klubu Dolar, gdje je radeći slijedeće četiri godine gdje je svoj DJ zanat podigao na još višu razinu i postao poznat široj beogradskoj publici. Od tada do danas je radio kao rezident DJ u svim većim klubovima u Beogradu i bio je podrška skoro svim većim drum&bass imenima koji su gostovali u Srbiji, nekoliko zapaženih nastupa na EXIT festivalu u Novom Sadu, te u zadnje vrijeme nastupa širom Balkana.

Njegov glazbeni uradak, remix pjesme “Buđav Lebac” grupe S.A.R.S, zamjetno je zaplijenio pažnju publike na našim prostorima.

FILIP MOTOVUNSKI (Kingston sound/JungleXpeditions, Hr)
http://www.myspace.com/filipmotovunski

Filip Motovunski jedan je od trenutno najzanimljivijih mladih DJ-eva i producenata naših prostora. MC i beatmaker hip-hop/jungle sastava PCP, dio Kingston Sounda sa svojom jungle/drum’n’bas produkcijom, organizator pazinskih “Drama” partija, suorganizator motovunskog Input festivala, Filip Motovunski svoje je dugogodišnje bavljenje glazbom okrunio svojim prvim EP-om “Ta Pa Tap”, digitalnim mini albumom od pet stvari koji je izdala jedna od najvažnijih svjetskih jungle etiketa- JungleXpeditions u vlasništvu RCole, renominiranog kanadskog DJ-a i producenta.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*