Glitch Hop Shop otvara novu sezonu

25.10. Klub Kino Grič, Zagreb
Glitch Hop Shop započinje novu sezonu nastupom Maje Milich, phillipea i Roberta Radamanta.

Ekipa okupljena oko glitch hop shopa želi clubberima predstaviti nove, energične i plesne, ali u nas još uvijek relativno nepoznate glazbene stilove pod imenom glitch hop, trap, beats, digital dancehall, itd.

U klub kinu Grič nastupaju:

Maja Milich (Beat The Future / Radio 808)
phillipe (CFSN / Beat Busters)
Robert Radamant (Underground Alliance / Break Da Rules)

Ulaz besplatan!

Više o GHS DJ-ima:

Maja Milich vrti mjuzu i bavi se turntablismom posljednje 4 godine. Gostovala je na značajnim festivalima u regiji (Soundwave, EXIT, Outlook, Terraneo RBMA stage, Seasplash, Hartera, Hideout, Share) i uz Jazzsteppu u Bristolu. Trenutno je koncentrirana na svoj projekt Beat the Future koji se bavi suvremenim beats i hip hop stremljenjima i elektroničkim hibridima, pa tako vodi istoimenu emisiju na Radiju 808 te je prije nekoliko tjedana organizirala veoma uspješan prvi Beat the Future event. Surađuje i s nekoliko različitih klupskih programa u Zagrebu (Glitch Hop Shop, JabbaTon, TGIF). Bavi se i vizualnim umjetnostima, ali se u zadnje vrijeme odlučila posvetiti većinom samo glazbi i produkciji.

www.mixcloud.com/Mayo

phillipe je nedugo sa svojim CFSN DJ teamom proslavio desetu godišnjicu bivanja na sceni. Organizator je Illectricity Festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, već dugi niz godina član Beat Busters ekipe i suorganizaor Glitch Hop Shop i phillitchevanje klupskih večeri. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima od Sofije, Bitole (MK) do Bleda, Villacha, Graza i Praga. Česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe pa je tako tri puta nastupio na novosadskom EXIT-u, od samog početka na Outlook festivalu, Hideoutu, beogradskom Shareu, šibenskom Terraneu, Elevateu u Grazu, Soundwaveu u Gardenu, Harteri, Barufa, Atlantisu, Seasplashu, Festivalu, Pomladi u Ljubljani, Sarajevo Film Festivalu, MTV Valkana Beachu, te mnogim drugim.

www.facebook.com/xphillipex

Robert Radamant, producent, DJ i promotor klupske glazbe, lik kojeg su godine produkcije i nastupanja odlikovale raznolikošću žanrova i miješanja više stilova elektronike. Nastupao je po raznim festivalima poput Nepokorenog grada, Illectricity, Media Mediteranea, Test!, Sloboda Stvaralaštvu i raznim drugima kao i po mnogim klubovima cijele ex YU. Kao event menadžer i promotor radi na nekoliko glazbenih projekata poput Underground Alliance, Break Da Rules i Glitch Hop Shop. Dijelio je pult sa Ben UFO-om, Dynamik Bass Systemom, Hot Cityjima, Onemanom i nekim drugim imenima svjetske breaks & bass scene. Dio njegove glazbene produkcije našlo se i na raznim kompilacijama, studentskim i eksperimentalnim filmovima, dokumentarcima,
igricama itd.

www.soundcloud.com/robert-radamant


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*