can an overdose of ambien be fatal buy ambien lunesta high vs ambien high

que pasa si me tomo 3 valium buy valium online is lemon balm similar to valium

can i take paxil and valium buy valium online valium Kentucky

xanax brain waves buy xanax can xanax cause sleep walking

chemical synthesis of tramadol tramadol 50mg is tramadol a controlled substance in rhode island

valium xanax unterschied buy xanax 2 milligram extended release xanax

buy zolpidem overnight delivery order ambien new warning on ambien

hallucinations caused by ambien buy ambien ambien largest dosage

how is valium classified valium medication valium angststoornis

valium time take effect diazepam 5mg valium lortab withdrawal

Gogol Bordello na INmusic festivalu 2012!

inmusic Festival29. i 30.06. Otok mladeži, Jarun, Zagreb
Gogol Bordello se pridružuju programu INmusic festivala 2012!

Bend izvodi originalni “ukrajinsko-ciganski-punk-cabaret” što ovoj multikulturalnoj grupi daje specifičan stil.
Lider i osnivač je Eugene Hütz, rođen u Kijevu, koji se nakon Italije, Poljske, Mađarske i Austrije, zaustavio u New Yorku gdje je i krenula priča Gogol Bordella. Hützov glazbeni ukus kretao se od izvođača poput The Birthday Party i Einstürzende Neubauten, da bi na svom životnom putu kroz različite kulture otkrio cigansku glazbu. Stigavši u New York, okupio je bend koji je zvučao kao spoj politički nastrojene Mano Negre i Leningrad Cowboys.
Nakon uspješnog prvog singla uslijedio je i album prvijenac koji je producirao Jim Sclavunos, član Caveovih Bad Seedsa.
Album “Gypsy Punks – Underdog World Strike” iz 2005. producirao je Steve Albini, a njihov album iz 2010. “Transcontinental Hustle”, producirao je Rick Rubin.

Gogol Bordello, uz The Cranberries i Mando Diao, pridružuju se programu ovogodišnjeg INmusic festivala.

Diskografija

Voi-La Intruder (1999)
Multi Kontra Culti vs. Irony (2002)
Gypsy Punks: Underdog World Strike (2005)
Super Taranta! (2007)
Live from Axis Mundi (2009)
Trans-Continental Hustle (2010)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*