what is the medication provigil used for buy provigil provigil causing drowsiness

discuss the relationship between truth and happiness and the use of soma in brave new world buy soma online no prescription matematica sinais iguais soma

pengobatan penyakit ambien buy ambien online can you cut ambien 10mg in half

what are the different doses of ambien buy ambien order zolpidem Rialto

is it safe to mix valium and alcohol buy valium online no prescription valium or xanax to relax

otc that works like ambien buy ambien ambien ativan interactions

order ultram online overnight buy ultram is ultram good for knee pain

hourglass ambient lighting palette dupe ambien no prescription ambien 5 mg fda

ordering valium online legal buy valium online does valium make u sleepy

good mix with xanax generic xanax xanax one milligram pills

Grad na drugi pogled: Predavanje Saše Šimprage

23.10. 18:00 Knjižnica za mlade, Karlovac
U sklopu aktivnosti projekta Grad na drugi pogled udruge Punkt, u suradnji s udrugom KA-MATRIX, 23. listopada u 18:00 sati u Knjižnici za mlade u Karlovcu održat će se predavanje «Grad neće postati bolji sam od sebe» publicista i nezavisnog istraživača javnog prostora Saše Šimprage iz zagrebačke platforme 1POSTOZAGRAD.

Na nizu primjera iz Zagreba bit će predstavljen rad 1POSTOZAGRAD, neformalne građanske incijative koja se volonterski bavi javnim prostorom i javnim dobrima. Kroz upoznavanje s praksama, alatima, metodama i ciljevima rada, uvodno predavanje će poslužiti i za informiranje potencijalnih polaznika i polaznica radionice zainteresiranih za društveni angažman na pitanjima javnog prostora Karlovca i rad na mogućim inicijativama za poboljšanje ili sadržajnu nadogradnju grada.

Radionica aktivizma održat će se nakon predavanja kroz nekoliko termina u listopadu i studenom, a proces i rezultati bit će predstavljeni u sklopu završne izložbe cjelokupnog projeka Grad na drugi pogled u siječnju 2018. u Galeriji Zilik. POZIV NA UKLJUČIVANJE na aktivističku radionicu otvoren je za sve zainteresirane građane!

Saša Šimpraga je analitičar prostora, publicist i aktivist. Autor je knjige „Zagreb, javni prostor“ te osnivač i voditelj platforme 1POSTOZAGRAD.

Projekt se održava se u suradnji s udrugom KA-MATRIX, Gradskim muzejom Karlovac, Kinoklubom Karlovac i Knjižnicom za mlade.
Grad na drugi pogled Karlovac podržavaju Grad Zagreb, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Zaklada Kultura nova i Hrvatski audiovizualni savez.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*