Imam dam – dobro sam

buvljak karlovac domaćiPovodom proslave Dana planeta Zemlja Udruga za kreativni razvoj Domaći i Eko Pan organizirali su na Košarkaškom igralištu u Šancu posebno izdanje Sajma rabljenih stvari Imam Dam, dobro sam.
Na Sajmu uz prodaju i razmjenu nalazio se i štand “Uzmi ili ostavi” na kojem su građani mogli ostaviti vlastite stvari koje više ne trebaju i pogledati što su ostavili drugi ljudi. Radi se o isključivo upotrebljivim stvarima, a ne mjestu da se riješi neupotrebljivog. Osim toga moglo se povoljno kupiti i prodati najrazličitije stvari, a najveći interes vladao je za starim gramogonskim pločama koje su se mogle pronaći već po simboličnoj cijeni od 5 kuna.

U okviru Sajma održana je radionica Budi kreativan, grupe Radionica kreative. Na radionici moglo se naučiti na koji način prenamjeniti različite uporabne predmete. Ova prezntacija ujedno je bila i uvod u izložbu koja je večeras otvorena u CZM na Gazi. Uz Radionicu kreative na Sajmu redovito sudjeluje i Diskusijska grupa Shout sa svojim štandom, te štand učenika karlovačke Gimnazije.
Organizatori pozivaju sve zainteresirane za uključenje u osmišljavanje idući Sajmova da im se jave na na domachi@domachi.hr (naslov: Sajam rabljenih stvari) ili telefon 047 600996.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*