Izložba prijatelja Grafita na gradele

streetartka_201614.01. SC, Savska 25, Zagreb ///
Graffiti na Gradele u predvorju SC-a pripremaju druženje uz izložbu radova mnogih umjetnika-prijatelja festivala kao što su Lunar, Lonac, Modul Osam, Sarme, Hana i mnogi drugi. Izložbu postavlja Antonija Bačić – supernia, a sprema se i mini skate session i zabava do ranih jutarnjih sati uz DJ program.

U predvorju kina SC od 18 sati očekuje vas izložba radova GNG prijatelja i umjetnika – moći ćete razgledati što su nam to sve nacrtali Lunar, Lonac, Chez 186, Sarme, Modul Osam, Hana, Mane Mei, Vuk Z. Oreb aka Rad Recorder, Casino i Royal iz HAHA kolektiva, Glitchboy2000, Borut Planinc i Pleh. Izložbu postavlja Antonija Bačić (supernia).
Kroz izložbu se želi pokazati u koliko se heterogenu i široku platformu razvio festival Graffiti Na Gradele, odnosno kako se graffiti i street art scena konstruktivno i kvalitetno može graditi kroz niz različitih medija i perspektiva. Na jednom mjestu okupit će se cijeli niz domaćih umjetnika, od veterana street art i graffiti scene do onih najmađih, koji svojim vizijama u radu donose novu perspektivu iz koje gledamo na tu istu scenu i njen smjer razvoja.
Uz izložbu i skate session, slijedi party do ranog jutra uz DJ-e Olivera (Bassinga, Krankšvester), Zemba (BLAW:BLAW) i Kunu (Kiosk skateshop crew).
U sklopu cjelodnevnog eventa posjetitelji će moći kupiti Graffiti na Gradele merchandise – majice, torbe, rizle…
Ulaz na cjelokupno događanje je besplatan, a za više informacija pratite službeni Facebook event.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*