Jesen u Centru za mlade na Gazi

STENCIL ART radionica u pulskom klubu MetamediaCentar za mlade NaGazi će i u novoj školskoj godini ponuditi mladima, djeci i ostalim građanima niz zanimljivih aktivnosti, većinom u području neformalnog obrazovanja, kulture te organizacije slobodnog vremena.

Neke od redovnih aktivnosti nastaviti će se održavati i dalje, poput tečaja oblikovanja keramike, tečaja sviranja gitare, sekcije Kreativa te video sekcije. Iako su službeni upisi na spomenute aktivnosti završili, još uvijek nije kasno da se zainteresirani uključe u neku od sekcija.

IZLOŽBE

Nakon niza dosad uspješno održanih izložbi, nastavlja se i praksa predstavljanja mladih autora. Do nove godine biti će organizirane 3 izložbe od kojih je prva na redu već 07.10., na kojoj će Marijana Brkić, mlada dizajnerica iz Karlovaca predstaviti svoje radove od recikliranih materijala.

15.10. PREDAVANJE Osnove permakulture i ekološki otisak
Gost predavač je Dražen Šimlešaiz ZMAG-a.

03.12..LINUX INSTALL FEST
U suradnji s udrugom HULK održati će se još jedan Linux install fest na koji zainteresirani mogu donijeti svoja računala i besplatno, uz stručnu pomoć, instalirati neku od Linuxovih distribucija.

RADIONICE

22.10. RAdionica izrade prirodnih sapuna
Prijave su još otvorene, a voditi će ju Ivana Lovrić.

Tečaj krojenja i šivanja
Posebnu zanimljivu ponudu predstavlja tečaj krojenja i šivanja, koji će se održavati od listopada do siječnja i za koji su otvoreni upisi.
U ovoj će se godini održati i niz radionica u području kreativnog izražavanja odnosno izrade uporabnih predmeta i renoviranja starih, poput radionice pozlate, transfera i tehnike “one stroke”.

IZLETI

Krajem listopada Domaći će u suradnji s HPD Martinščak organizirati biciklijadu za sve uzraste s nizom popratnih zanimljivih aktivnosti. Destinacija ove biciklijade će biti planinarski dom u Priselcima, nedaleko Mahičnog.

O svim sadržajima detaljnije informacije mogu se pronanaći na stranicama domachi.hr, te upitom na mail: domachi@domachi.hr ili tel. 600 996.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*