Jungle explosion: free the bass!

Jungle explosion: free the bass!15.10. klub Legacy, Mesnička 36, Zagreb
Trip to Zion & Urban Jungle organiziraju zabavu na kojoj je glavna “zvijezda” švedski DJ Boj Lucki.

Zabava počinje u 22:00 a vrti se sve od junglea, d’n’b, dubstep do duba.
Upad do ponoći 30, nakon ponoći 40 kn.

BOJ LUCKI (MIR CREW) (Ninja Tune, Shout Rec, Nuttah Beats, JungleX, Bass Punch, Digital Colours, Keynote, Dutty Rock, MIR, SWEDEN)
Boj Lucki dolazi iz Stockholma gdje radi kao DJ, producent , promotor i vlasnik vlastitog labela, a iza sebe ima niz uspješnih projekata. Otkad postoji d’n’b scena u Švedskoj, Boj Lucki je odigrao jednu od značajnijih uloga u razvoju, pogotovo osnivajući jednu od najvećih d’n’b večeri na Skandinavskom poluotoku 2000. godine pod nazivom Rekyl. Bukirao je mnoga poznata DJ imena, kao što su Goldie, LTJ Bukem, Fabio & Grooverider, Dj Hype, Krust, Zinc, Bailey, Digital, YT and Ragga Twins…
2007. godine osniva svoj vlastiti label MIR Records kojeg podržava i distribuira Nu Urban Music. Uz MIR Records, tu još postoji MIR Crew koji je formiran 2006. godine, a čine ga Boj Lucki, Toni Bassi i Ljudaja. Od svog osnivanja trio je surađivao s imenima poput UK Apache, Top Cat, MC Spyda i Million Stylez! Njihova glazba se može opisati kao vrlo ritmična i koja se proteže kroz mnogo glazbenih formi kao što su drum ‘n’ bass to dubstep, beats and house. Trenutno su u izradi remixevi Top Cat-a, MC Spyda, Daddy Freddy-a, Mr Williams-a, Dj Vadim-a, Big Bud-a, Curtis Lynch-a, Danjah-a, Ghislain Poirier-a, David Boomer-a i Kultiration-a…

http://soundcloud.com/bojlucki

VERBAL EFENDI (Zagreb)
Verbal Efendi je pseudonim jednog od prvih breakbeat dj-a u Zagrebu. Scenskim aktivnostima počinje se baviti još 2000. godine kao jedan od organizatora prvog breakbeat serijala na ovim prostorima / Funky Breaks. Crew s vremenom mijenja ime u Breakalicious crew, te nastavlja zagrebačkoj publici predstavljati najsuvremeniju glazbu žanra. 2002. i 2003. godine u suradnji s ostalim članovima spomenute družbe uređuje glazbenu emisiju Have a break (u sklopu koje je emitiran Coldcut Solid steel show) na Radiju Student. Nakon određenog vremena postava se rasformirala, a Efendi se prikljucuje Kingston soundsystemu. Uz cijelu plejadu nastupa po svim zagrebačkim klubovima i eminentnim manifestacijama u regiji (EXIT, Seasplash, Wintersplash, carnival party) i inozemstvu (Berlin, Beograd, Sarajevo, Ljubljana, Istanbul ) valja istaknuti i neka od imena s kojima je imao priliku dijeliti kreativno okruženje (Aquasky, Aphrodite, Aries, Anthony Rother, Benny Page, Chris Carter, Chip Fu, Dreadzone… lista je duga).

DANNY BWOY( Motovun) ft. Trip to Zion DJs & VJs
Motovunski DJ Danny Bwoy čest je gost partija u organizaciji Trip To Zion kolektiva, a iskazao se setovima na kojima svira jungle, jump up ritmove pa sve do drum and bassa. Za ovu prigodu udružit će se sa dj-ima iz Trip To Zion.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*