tramadol gotas con alcohol tramadol 50mg ixprim 37.5 mg tramadol

valium and meniere's disease buy valium online dar valium a un gato

can tramadol be taken with zofran tramadol 50 mg can you drink alcohol with tramadol hydrochloride

soma skin care melbourne buy soma datapower soma import

ambien excretion time buy ambien ambien and depakote interaction

what does cr stand for in ambien cr buy ambien ambience mall gurgaon movie tickets prices

can valium make dogs hyper buy valium online diazepam Pittsburgh

mixing tramadol and kratom tramadol 50mg buy ultram Memphis

xanax and dramamine flying buy xanax buy xanax online Huntington Beach

zanaflex with xanax buy xanax taking trazodone and xanax together

KA-MATRIX, Carpe Diem i Turbina promjena predstavile svoje EU projekte

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna kroz „Dane otvorenih vrata EU projekata“ udruge KA-MATRIX, Carpe Diem i Turbina promjena predstavile su svoje projekte.

Udruga KA-MATRIX prezentirala je upravo završen projekt “STAR VOICE: Karlovačko javno-civilno partnerstvo za sudjelovanje građana i povećanje transparentnosti za revitalizaciju stare gradske jezgre – Zvijezde” u okviru kojega su građani dobili informacije i promotivne materijale, na štandu su mogli pogledali film o provedbi deliberativne rasprave te su sudjelovali u “šetnji Zvijezdom” osmišljenoj kroz akademski service learning s Veleučilištem Karlovac. Na kraju predstavljanja za sudionike šetnje organizirana je tombola u kojoj su najsretniji osvojili prigodne poklone.

Turbina promjena predstavila je projekt Jedan, dva, tri uključi se i ti kojemu je cilj bio potaknuti razvoj lokalne zajednice kroz inicijative civilnog društva, osobito mladih. Zaposlenici i volonteri udruge odgovarali su na pitanja zainteresiranih građana o samom projektu, udruzi ali i budućim planovima i inicijativama. Predstavili su i prvu razmjenu mladih koju će udruga provesti u srpnju.

Udruga Carpe Diem predstavila je projekte mobilnosti, razmjene mladih i europsku volontersku službu. Na štandu udruge moglo se vidjeti kratke filmove s provedenih projekata, posjetitelji su se upoznali s volonterima na projektima europske volonterske službe te čuli njihova iskustva života i rada u Karlovcu. Prezentiran je i projekt Job club for Youth – Karlovac – Klub za zapošljavanje mladih koji je odabran za jedan od četiri najuspješnija EU projekta u Karlovačkoj županiji.

Uvjereni smo da će se ova suradnja između karlovačkih udruga nastaviti i u budućnosti.

„Dani otvorenih vrata EU projekata“, organizirani su u okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna od strane Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije na više od 60 lokacija na području Hrvatske.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*