Kultura promjene u Londonu

23.-25.10. London
Kultura promjene SC-a sudjelovat će na međunarodnom festivalu “This is not a Gateway“ koji će se održati u Londonu od 23. do 25.listopada.

Na festivalu će SC-ove predstavnice, Karla Pudar i Davorka Begović, prezentirati proces kulturne i urbanističke transformacije zagrebačkog Studentskog centra.

Kultura promjene je programska jedinica koja već 6 godinu stvara, organizira i realizira kulturni program cijelog centra te ga tako čini važnim kulturnim centarom u Hrvatskoj.

Festival “This is not a Gateway“okuplja ljude, koji žive i rade u Europi, a čija je glavna preokupacija grad. TINAG stvara platforme za probitak mladih intelektualaca, aktivista za ljudska prava, umjetnika, filmaša, arhitekata i urbanista, studenata i ostalih mladih talentiranih ljudi, čiji radovi problematiziraju neki aspekt grada. TINAG također gradi platforme za one izvan europskih granica, uključujući ilegalne migrante, putnike i ljude koji žive u tranzicijskim područjima. Nema sumnje kako se snažne nove ideje i znanja o gradovima uspješno razvijaju na ovom festivalu.

Festival uključuje multidisciplinarne radionice, diskusije, izložbe, filmske projekcije, predavanja i općenito upoznavanja grada.

Godine 2010. ,TINAG će  primati prijedloge za buduće europske gradove, domaćine festivala.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*