Grad Karlovac raspisao Natječaj za projekte udruga civilnoga društva

udruge natjecaj karlovacGrad Karlovac je za ovu godinu osigurao ukupno 200 tisuća kuna iz proračuna za financiranje projekata udruga civilnog društva putem natječaja.

Udruge mogu svoje projektne prijedloge predati do zaključno 27. veljače.
Gradskom odlukom od ukupne svote 80 tisuća kuna je osigurano za financiranje projekata za mlade po Gradskom programu za mlade koji ističe krajem godine, dok će preostalih 120 tisuća kuna biti raspoređeno ostalim udrugama. Ukoliko ne bude dovoljno kvalitetnih projekata, Grad zadržava pravo da ne raspodijeli sva sredstva putem natječaja.

Financijske potpore dodjeljuju se za projekte koji su od općeg interesa za Grad Karlovac i to na područjima rada s mladima, zaštiti i promicanju ljudskih prava, socijalne skrbi, unapređenja kvalitete života i zaštite zdravlja, demokratizacije i razvoja civilnoga društva, volonterstvo, Europska unija, zaštite okoliša i održivog, razvoja, obrazovanja djece, mladih, odraslih i branitelja.

Protekle godine je tako udrugama mladih putem natječaja dodijeljeno 68 tisuća kuna, a ostalih 46 projekata financirano je sa 141 tisućom kuna. “Neraspoređenih” 32 tisuće dodijeljene su naknadno tijekom godine.

SVA DOKUMENTACIJA NALAZI SE OVDJE


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*