Poboljšajte prezentacijske vještine u Nepokorenom gradu

17./18.06. Centar za mlade na Gazi, Karlovac
Udruge K-zona i Domaći pozivaju članice/ove građanskih inicijativa i udruge, te ostalu angažiranu i kreativnu mladež da se prijave za sudjelovanje na dvodnevnoj radionici ‘Kad trema stisne Powerpoint spašava‘ koja će se održati u okviru ovogodišnjeg festivala nezavisne kulture Nepokoreni grad.

Cilj edukacije je opskrbiti sudionice i sudionike edukacije, znanjima, alatima, vještinama i iskustvom koje će im pomoći da lakše javno prezentiraju svoje projekte i/ili organizaciju u kojoj sudjeluju te se suoče s tremom i ostalim poteškoćama koji se neočekivano pojave onog trenutka kad trebaju stati pred govornicu i predstaviti se u najboljem svijetlu.

Radionica će se održati u Karlovcu, 17. i 18. lipnja 2013. od 11 do 16 sati u Centru za mlade Na Gazi, Struga ulica 1.

Za sudjelovanje na radionici potrebno javiti se do 14. lipnja na info@voxfeminae.net sa imenom i prezimenom, kontakt podacima (mobitel, e-mail) te kratkim opisom inicijative koju želite naučiti bolje prezentirati. Na radionicu je potrebno ponijeti prijenosno računalo (po mogućnosti sa instaliranim PowerPointom, Open Office Impressom ili nekim drugim programom koji služi istoj svrsi).

Radionica je dio projekta Miss reprezentacije kojeg organizira udruga K-zona u suradnji s partnerskim organizacijama Zadar Snova, Domaći iz Karlovca te ACT Čakovec u okviru programske razmjene i suradnje mreže Clubture.

Voditelji radionice članovi su Vox Feminae platforme, glavnog programa udruge K-zona, koji podržava i prezentira rad umjetnica, poduzetnica, građanskih inicijativa, nevladinih udruga i drugih rodno osviještenih i društveno odgovornih skupina i pojedinaca kroz internetski magazin Voxfeminae.net, Vox Feminae Festival te Vox Feminae usluge: video i web produkciju, edukacije i savjetovanja.

Za dodatna pitanja slobodno se obratite na e-mail adresu info@voxfeminae.net.

Detaljan program festivala Nepokoreni grad.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*