Natječaj za 11. sajam kratke elektronske forme

11. sajam kratke elektronske formeRaspisan je natječaj za 11. sajam kratke elektronske forme, a ovogodišnja tema je Još 30 sec u exyu. Rok za prijave je 29. studenog 2010.

Radove s prošlogodišnjeg KEF-a napravljene na temu 30 sec u exyu možete pogledati OVDJE.

Za prikazivanje na izložbama i promocijama u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Skopju, Podgorici, Banja Luci, Novom Sadu, Nišu, kao i u svim onim mjestima u ex-YU koja će organizirati promociju projekta i natječaja biti će prikazani svi radovi koji budu odgovorili osnovnim zahtjevima natječaja (veza sa zadanom temom, trajanje do 30 sekundi, elektronska forma, inovativnost) i postavljeni na internet do 29. studenog 2010.
Izložbe i promocije će se održavati od 29. studenog pa nadalje, sve do kraja 2010. godine.

Rad se može izvesti u bilo kom formatu koji se može prikazati putem interneta.
Natječaj je otvoren za sve zainteresirane.
Ove godine, radovi se ne šalju e-mailom organizatorima, već sudionici trebaju sami postaviti svoje radove na internet, na mjesto i na način koji sami smatraju najprikladnijim (you tube, facebook, svoju internetsku stranicu ili stranicu organizacije/institucije/udruge ).

Link na stranicu gdje se rad može vidjeti potrebno je poslati na e-mail adresu koord@kef.rs.
KEF funkcionira preko nove stranice na kojoj možete pronaći sve dodatne informacije, a otvorena je i galerija u kojoj se prikazuju izabrani radovi s dosadašnjih sajmova.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*