Natječaj za mlade neafirmirane DJ-e / glazbenike

medika tribina zagrebIllectricity/Confusion ekipa raspisuje natječaj za confusion kadete! Pošaljite svoje uratke na nucomers@illectricity.com, a specijalna komisija će izabrati finaliste.

Oni koji uspiju proći komisiju glavni nastup će imati u Mediki 28/11 na otvaranju Illectricity festivala uz jednog od ovogodišnjih headlinera, Jackmastera.

Otvarene su dvije kategorije: DJ-i, te live actovi i bendovi koji sviraju elektronsku glazbu.

Pravila:

1) da svirate ili producirate bilo koju mutaciju elektronske glazbe razbijenih beatova, koja ne mora biti striktno drum’n’bass, breaks, dubstep…
2) da još niste svirali, odnosno nastupili kao DJ/VJ na većim partyjima; niti službeno izdali svoju glazbu (za producente / bendove)

Kako biste se prijavili za natječaj, pošaljite materijale na adresu Petrinjska 14 (prezime Eterović, 10000 Zagreb), ili link na materijale na e-mail nucomers@illectricity.com najkasnije do 19.11.2008. (datum na poštanskom žigu pošiljke))!!!
Uz materijalpošaljite vlastiti CV i ostavite podatke kao što su ime i prezime, starost, e-mail adresa, broj mobitela i u koju kategoriju se prijavljujete.
Rezultati natječaja biti će objavljeni na većini inernet stranica, foruma kao i na našoj stranici.

više


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*