Nepokoreni grad na Kreativnom HC punk danu

nepokoreni grad last legion alive28.09. od 16:00 PODRUM/MOLEKULA, Delta 5/I, Rijeka
Kreativan dan u riječkoj Molekuli/Podrumu ispuniti će radionica izrade fanzina, projekcija filma i izložba s karlovačkog festivala Nepokoreni grad, a sve zatvara hardcore punk koncert.

PROGRAM:

U dnevnom boravku @ MOLEKULA

16 – 19 h – Kreativna radionica za fanzin “bez stila” #2
Ekipa pod nazivom Crni Flomaster iz Novog Marofa donosi hrpu papira i alata za šaranje, crtuckanje, pisanje, rezanje, ljepljenje, slikanje… Ideja ove radionice je jasna: okupiti ekipu na stvaranju 2. broja fanzina “bez stila” i omogućiti da se izraze na bilo koji način s bilo kojim materijalom u vlastitom svijetu s direktnom diy kreativom na djelu!

Od 19.30 – 21 h : Otvorenje izložbe i projekcije filmova “Nepokoreni grad 2012.”
U suradnji s udrugom Domaći iz Karlovca otvara se izložba uz projekciju filomova prikazanih na ovogodišnjem izdanju festivala nezavisne kulture Nepokoreni grad.
Gostovanje izložbe i filmova u Rijeci provodi se kao dio projekta Nepokoreni grad na putu 2012. kojim se karlovački festival predstavlja u drugim gradovima. Glazbeni dio festivala održan je u srpnju, dok će ovom prilikom biti prikazani filmovi i fotografije s ovogodišnjeg izdanja.
Gostovanje u Molekuli realizira se kroz platformu Clubture.

Od 22 h : FRUSTRATION (UsA), PUBLIC DISGRACE (Pu) @ PODRUM

Kakav bi to kreativni hardcore punk vikend bio bez koncerta. Tako će u Podrumu nastupiti Frustration i Public Disgrace.

FRUSTRATION su hardkor pank trio iz Seatlea, grada znanog po grunge glazbi i dragim bendovima kao što su STATE OF FEAR ili SHITLIST. Ovoga puta ne radi se o krastu ili sirovom hardkoru. Ovi se momci više oslanjaju ne neke klasičnije pank bendove i pomalo melodične prijelaze u toj svoj sirovosti.

PUBLIC DISGRACE su još jedan pulski projekt sa starim znancima. Iza ovog projekta stoje članovi PASMATERS//NULLA OSTA a glazbeno očekujte sve od old skula tipa RKL do jednostavnih himni i ritmova poput DISCHARGE…jednostavno PUla PUnk. 10 stvari, 20 minuta.

Uza sve to RIJEKA DIY HC PUNK kolektiv sprema bogatu VEGAN zakusku gdje će se naći raznog povrća, njoki i svega ostaloga…

ULAZ na gig : 25kn
ULAZ na radionicu i sve ostalo: 0 kn

www.domaci.hr
www.molekula.org
www.rijekadiyhcpunk.blogspot.com
www.facebook.com/crni.flomaster


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*