xanax tablet 0.25 mg buy xanax what are xanax classified as

valium as pain medication valium without prescription valium cream

cheap soma online overnight buy soma online no prescription soma mandal twitter

overdose ambien cr buy ambien zolpidem Independence

ativan alcohol mixed buy ativan online ativan and atarax together

can i split ambien pill buy ambien how long does it take for ambien cr to work

valium dosage pill color diazepam 5mg how long after taking oxycodone can i take valium

retin a cream moisturizer order retin-a retin a tretinoin gel 0.01

tranxene with xanax buy xanax online what happens if you take a xanax and drink

how many times a day do you take phentermine 37.5 phentermine 37.5mg phentermine and lipo-b shots

Izložba Vizije Zvijezde (što vide arhitekti?)

U sklopu projekta Star Voice postavlja se izložba Vizije Zvijezde (što vide arhitekti?). Otvorenje izložbe je u ponedjeljak 13.03.2017. u 19 sati u Gradskom muzeju Karlovac.

Izložbom se želi skrenuti pozornost na projekte za revitalizaciju ključnih mjesta u Zvijezdi – Trga bana Josipa Jelačića s Oružanom, Radićeve ulice, karlovačkog Veleučilišta i oboda nekadašnje tvrđave.

Na izložbi će biti predstavljen onaj dio idejnih rješenja i projekata koje su arhitekti i namijenili oku laika, dakle bez kompliciranih i većini teško razumljivih nacrta. Uz to posjetitelji će moći vidjeti i fotogaleriju postojećeg stanja u Zvijezdi zabilježenog objektivima karlovačkih fotografa. Na taj način želi se suočiti trenutno stanje s perspektivama i tako dodatno utjecati na svijest o potrebi djelovanja.

Izložba Vizije Zvijezde postavlja se u sklopu aktivnosti EU projekta STAR VOICE kojeg Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX provodi u partnerstvu s Udrugom za razvoj političke i građanske kulture Karlovac Polka, Gradom Karlovcem, Veleučilištem u Karlovcu i Fakultetom političkih znanosti u Zagrebu.

Cilj projekta “STAR VOICE” je uključiti veći broj građana u upravljanje Zvijezdom te ojačati partnerstvo javnog i civilnog sektora. Provedeni su posebni oblici sudjelovanja građana u upravljanju javnim dobrima, a namjera im je omogućiti građanima aktivan nadzor i sudjelovanje u upravljanju gradskom jezgrom. Projekt je financiran iz IPA fonda Europske unije u vrijednosti od 152.988,07 eura.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*