Opasni metalci u KSET-u

25.9.KSET, Zagreb
Metal nabijačina za sve željne odlične glazbe uoči početka novog semestra. U KSET nastupaju čak 4 domaća metal benda, MACHINE INSUFFICIENCY + USUD + INSIDE MY CASKET + PROD.

[b]MACHINE INSUFFICIENCY[/b] (Metal / Hardcore / Thrash)
Čast nam je predstaviti vam po drugi put u ksetu jedan od najcjenjenijih, najenergičnijih bendova današnje metal scene..Vrijedno je spomenuti da su svirali i kao predgrupa Behemothu i Dying Fetusu. Bend koji svojim postojanjem obogaćuje hrvatski spektar žanrova, zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima pogotovo uz nove i još bolje materijale. Stoga da ne duljimo, uvjerite se sami.
http://www.myspace.com/machineinsufficiency06

USUD (Death Metal)
Metal bend iz Zagreba koji je počeo sa svojim postojanjem 1999. Od samog postojanja bend je promjenio par stilova muzike no na kraju su se ipak odlučili za death metal. Nakon šta im je demo privukao dosta pozornosti publike, izdaju prvi album 2004. s veoma dobrim kritikama. A kako sad stoje i šta imaju novo u svom repertoaru sami pogledajte na njihovoj stranici te navratite u kset na svirku.
http://www.usud.org

[b]INSIDE MY CASKET[/b] (Death Metal / Hardcore / Metal)
Bend je nastao krajem 2007. kao novi projekt bivših članova (deathcore) Deadweight Loss benda. Za glazbu koju sviraju može se reći da je miks između melodičnog death metala s elementima deathcorea. Upravo su završili snimanje nekoliko stvari koje ćete prije koncerta moći preslušati na bendovskom myspaceu, a konkretniji uradak očekuje se početkom sljedeće godine.
http://www.myspace.com/insidemycasket

[b]PROD[/b] (Experimental / Metal / Hardcore)
Prod je četveročlani bend iz Garešnice.Sviraju eksperimentalni hardcore metal. Postoje od 2006.godine. Za to vrijeme su prošli već mnogo svirki na mnogo festivala, te raznih klubova. Početkom ove godine su snimili i prvi studijski EP sa šest pjesama koji se zove 21 21. Album je svojim drugčijim pristupom glazbi odlično prihvaćen kako od strane publike tako i strane kritičara. Uz energičan i vrištavi nastup ovaj bend vas ne želi ostaviti ravnodušnima.
http://www.myspace.com/bandprod

UPAD: 20kn u pretprodaji ;25kn na dan koncerta


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*