Peaches na Harteri

13. i 14. 06. 2008. Hartera, Rijeka

Na ovogodišnju Harteru dolazi i jedna od najopakijih ženskih pojava na današnjoj glazbenoj sceni – Merrill Beth Nisker a.k.a Peaches.Kanađanka sa sjedištem u Berlinu, bivša učiteljica, electro punk princeza, kraljica trasha i kontroverze, rabijatna diva i lezbo ikona koja posljednjih desetak godina uveseljava otvoreno lascivnim i vulgarnim tekstovima kojima pljuje i ismijava licemjerno čudoređe i uvijek iznova pomiče granicu dobrog ukusa.
Majstorica šokiranja i scenska tempirana bomba koja je jedinstveniim napumpanim minimalnim beatovima, prljavim bas linijama i distorziranim vokalom već od svog prvog scenskog pojavljivanja cijenjena od strane pravih glazbenih inovatora te obožavana od publike i kritike.
Na Harteri će se Peaches predstaviti svojim dj setom.

Listi izvođača koju zasad čine Peaches, Turbonegro, Client, James Zabiela, SebastiAn, T.B.F., Elemental, Goribor, Quasarr, Klaus i Diskurz dodana su još dva domaća imena Good Day To Die i Father.

Cijena dvodnevne festivalske ulaznice još uvijek iznosi 140 kuna, a dostupne su u sustavu Eventima na www.eventim.hr, na rijeckom kartomatu na Korzu i na www.kulturaplus.com.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*