Peach Pit i Tigrova Mast u Močvari

18.11. Močvara Zagreb
Petak u Močvari rezerviran je za povratak u post-noise-alter-rock 90-te uz Peach Pit i Tigrovu Mast.

Zagrebački sastav PEACH PIT  vjerojatno je najdugovječniji hrvatski noise rock bend, ali u isto vrijeme i puno više od toga. Tri hrvatska underground rock entuzijasta koji istražuju matematički i instrumentalni rock na svoj unikatan način od 1994. godine. Njihov zvuk je ponekad kompleksan, zahtjevan i na rubu brutalnosti, a ponekad zaigran i pomalo pop, ali uvijek pun izljeva kreativne energije. Peach Pit može se doživjeti kao biti pijan na post rock koncertu sa željom da se čuje dobar math rock natopljen izljevima buke, i ostati prepušten maštanju. Na koncertu predstavljaju novi albuma koji izlazi na sva tri formata (vinil, kazeta i cd).

TIGROVA MAST (Zagreb) su bend koji ima jako fora ime.
Svoju glazbu opisuju kao kovanicu sufi trance punk. Današnji zvuk Tigrove masti se ne razlikuje mnogo od prvog materijala iz 2005. Još uvijek je to radikalna, bučna muzika koja evocira različita mentalna i emocionalna stanja obojena orijentalnim melodijama i ozdravljujućim hipnotičnim ritmovima.
upad: 25 KN

Sretni dobitnik koji napiše pet popiularnih medikamenata ex-Jugoslavije dobiti će dupli upad za ovu koncertnu poslasticu. Odgovore šaljite na planetmagazin@gmail.com s naznakom “NIJE SVA MAST OTIŠLA U PROPAST”


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*