Peta godišnjica Trip to Zion kolektiva

Disco killing Dejavu program [#02]Trip to Zion kolektiv svoju petu godišnjicu postojanja obilježiti će sredinom ožujka s 5 partija na različitim lokacijama u Zagrebu.

6.3. Masters – Horsman Coyote (Srb) meets Digitron sound (Hr)
12.3. Akc Medika – Pistolero (Hr)
13.3. Močvara – Interlope (Fr), Rahmanee (Srb), Filip Motovunski (Hr)
19.3. Akc Medika – DUBstep Klub

T2Z započeo je djelovanje prije gotovo 5 godina u klubu Močvara gdje je organiziraao reggae i dub večeri s ciljem promoviranja mladih neafirmiranih DJ-a, sound systema i bendova. S vremenom se počinje širiti i na druge glazbene žanrove (d’n’b, breakbeat, trance, dubstep,…), i počinje organizirati koncerte eminentnih glazbenih skupina s prostora ex-Jugoslavije i iz Europe. DJ-i i VJ-i Trip to Zion kolektiva sve češće gostuju na raznim festivalima, koncertima i partijima, pa su posljednjih godina redoviti izvođači i suradnici Seasplash festivala.
2007. godine započinje suradnju s glazbenom skupinom ST!llness kreirajući vizualizacije na njihovim nastupima, šireći tako opseg svog djelovanja u području video produkcije. Osim participacije u pokretanju novog klupskog programa u gradu Zagrebu Dubstep Klub-a, krajem 2009. godine zaslužni su za produkciju video spota grupe Elemental za njihov aktualni singl “U mojoj glavi”.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*