Uskoro počinje PickUp Music Festival

06. do 08.06. Šanac, Karlovac
Brojnim festivalskim događanjima u Karlovcu pridružuje se i glazbeni festival „PickUp Music Festival“ na kojem će nastupiti čak 20 neafirmiranih glazbenih sastava.

Program započinje u četvrtak u 20:00 sati, a festival otvaraju zagrebački bendovi Orvel i Se’am. Uz njih tu su lokalni Absortick i Downcast art, a večer zatvaraju Cold Snap iz Varaždina.
U petak organizatori posebno izdvajaju nastupe WeCreate i Free ride iz Zagreba, a u subotu Me As Well iz Karlovca i Agharti iz Samobora. Detaljan program provjerite na službenoj Facebook stranici

U popratnom programu nazvanom „Glazbeni PickNik“ sve posjetitelje tokom subote poslijepodne očekuje chillanje u parku uz nešto hrane, pića i akustične izvedbe bendova i kantautora.
U suradnji s Kinoklubom Karlovac mladi snimatelji polazit će radionicu snimanja na koncertima kako bi se dodatno upoznali sa svim aspektima filma i snimanja. Istovremeno članovi udruge Izvan fokusa otvorit će natječaj za najbolju koncertnu fotografiju, a kroz svoje redovne radionice mlade fotografe dodatno educirati i o fotografiranju na koncertima.
Festival potiče mlade i na volonterstvo i ekologiju, posebnim volonterskim odjelom okupljeno je dvadesetak volontera koji će raditi na Festivalu i brinuti o čistoći parkova za vrijeme festivalskih aktivnosti.

ulaz je besplatan


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*