is it ok to take ambien and valium buy valium snorting diazepam valium

750 mg tramadol overdose buy tramadol tramadol uses in dogs

valium working out valium online no prescription buy valium St. Petersburg

zolpidem buy Round Rock buy ambien online how long does it take to come off ambien

how fast does ambien cr work zolpidem online epocrates ambien cr

xanax good weekend buy xanax xanax asthme

is 25 the lowest dose of xanax xanax 1mg can neurologists prescribe xanax

xanax laboratorio buy xanax difference between ativan klonopin and xanax

tramadol and oxycontin interactions buy tramadol online 50 mg tramadol and 1000mg paracetamol

ambien neck pain ambien medication ambien making me wake up early

Polkaview s Denisom Kuljišem

KULJIŠPolkaview s Denisom Kuljišem kojega organizira Udruga za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka u četvrtak 12. listopada 2017. godine s početkom u 19 sati u Knjižnici za mlade u Karlovcu.

Na susretu s poznatim novinarom i poznavaocem hrvatskih prilika razgovarat će se o političkom, medijskom i društvenom stanju u zemlji, te njegovoj bogatoj novinarskoj karijeri.

Kuljiš je rođen je 1951. godine u Splitu i već potkraj 1970-ih počinje surađivati sa časopisima Polet, Omladinski tjednik i Studentski list. Za Vjesnik počinje raditi 1979. godine kao redator u vanjskopolitičkoj rubrici, a od 1981. do 1983. godine je bio urednik u Startu. Pomoćnik glavnog urednika Danasa je bio 1984. godine. Nakon jednogodišnjeg boravka u Sjedinjenim Državama vraća se u Start i taj listu uređuje od njegova gašenja 1989. godine. Potkraj 1980-ih godine je uređivao i vodio televizijsku emisiju “Kult ličnosti”. Jedan je od utemeljitelja i glavni urednik političkog tjednika Globus, pokretač tjednika Glorija, časopisa za mlade OK! i tjednika Nacional u kojemu je do 1997. godine bio urednik i novinar. Sudjelovao je u pokretanju Jutarnjeg lista, a 2003. godine uređuje hrvatsko izdanje Playboyja. (Hrvatska enciklopedija).

Knjigu “Majmuni, gangsteri i heroji” izdao je 2001. godine, “Dva pamfleta protiv Tuđmana” 2005. godine kada i “Majmuni, gangsteri, heroji, lupeži i papci” te “Ad hominem” 2006. godine, “Hrvatski bog Merkur” 2010. S povjesničarom Williamom Klingerom napisao je knjigu “Tito – neispričane priče”.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*