Posljednje pripreme za koncert Metallice

metallica u Zagrebu16.05. Hipodrom, Zagreb
Još dva dana dijele nas do koncerta Metallice na zagrebački Hipodromu. Vrata Hipodroma otvaraju se u 17 sati, da bi u 19 sati krenule predgrupe, High on Fire i danski bend Volbeat.

Ulaz za sve posjetitelje koncerta biti će sa strane prema Bundeku a obavljat će se tri provjere ulaznica:
1. Vizualni pregled ulaznice
2. Osobni pregled
3. Očitavanje valjanosti ulaznice bar kod čitačem
Ulaznice se još uvijek mogu kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Ticketproa a u subotu i nedjelju i na blagajni Hipodroma (od 9-21h) koja je smještena u ulici Josefa Antola (preko puta parkinga).

Svi koji imaju ulaznicu za koncert svoja će vozila, bez naknade, moći ostaviti na parkingu iza zgrade Ine, dok se autobusi parkiraju na parkiralištu Velesajma.
Najsigurniji dolazak na koncert je onaj javnim prijevozom zbog čega je Zagrebačka pivovara u partnerstvu sa ZET-om organizirala besplatan javni prijevoz na koncert, uz predočenje ulaznice za koncert.
Koncert će se održati bez obzira na vremenske uvjete, a organizatori posjetiteljima preporučuju da ponesu kabanice jer se kišobrani neće smjeti unositi unutar ograđenog prostora gdje će se koncert održati.

Kako se ovih dana u nekim medijima proširila vijest kako postoji opasnost od zaraze konja koji su oboljeli od leptospiroze Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva priopćuje kako su izvršene sve potrebne mjere za suzbijanje zaraze i saniranja objekata u kojima se konji nalaze.
Zaražene životinje zatvorene u posebnom objektu, izdvojene od zdravih životinja, a u sami objekt pristup imaju samo ovlaštene osobe. Obzirom na sve provedene mjere suzbijanja i iskorjenjivanja bolesti, i nemogućnost stupanja ljudi u kontakt sa zaraženim životinjama, nema opasnosti za širenje zaraze.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*