Post-rock i screamo koncert u Klubu Place

Dying In This Place  Asheerah rijeka 20.04. Place , Rijeka
U riječkom klubu Place nastupiti će splitski screamo HC band Dying In This Place i post-rock sastav iz Rijekae Asheerah.

Dying In This Place dolaze iz Splita, iza sebe imaju demo uradak “Alma”, koji se može poslušati i besplatno skinuti s neta. Za sebe kažu da sviraju slowscreamo, odnosno emocionalan hardcore prožet post-rock melodijama s energičnim vrištećim vokalom.

http://dyinginthisplace.bandcamp.com/
http://www.facebook.com/dyinginthisplace

Asheraah je peteročlani instrumentalni post-rock/metal bend iz Rijeke koji po uzoru na predstavnike progresivne i post-rock scene stvara atmosferičnu glazbu potpomognutu elementima VJ-inga za potpuni audio-vizualni doživljaj. Riječkoj publici su se predstavili prošle godine kao predgrupa Tides From Nebula, a ovo će biti njihov drugi riječki nastup.

http://www.facebook.com/asheraah

Koncert se posebno preporuča ljubiteljima bendova kao što su Isis, Lvmen, Explosions In The Sky, Neurosis, City of Caterar, Envy, Suis La Lune, Raein, Sed Non Satiata, La Dispute…

Prije i nakon koncerta glazbu biraju organizatori Indi i Zded, tako da standardno možete očekivati indie-rock / post-rock / emo-rock / math-rock / punk-rock / screamo-rock / hardcore-rock / noise-rock / touch&go-rock / papuče-rock i možda malo njemačkog hip-hopa.

Ulaz je 20 kuna, a koncert započinje u 22 sata.

http://www.facebook.com/indi.i.zded
httpv://youtube.com/KlubPlace


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*