Poziv za prijave za osmi 25 FPS-a

festival 25 fpsOtvoren je javni poziv za prijave za natjecateljski program osmog izdanja Internacionalnog festivala eksperimentalnog filma i videa 25 FPS koji će se održati od 25. do 30. rujna 2012. u zagrebačkom Studentskom centru.

Internacionalni festival eksperimentalnog filma i videa 25 FPS već sedam godina zaredom svaki rujan donosi eksperimentalne radove i klasike avangarde na veliko platno zagrebačkog Studentskog centra. Organizatori nastoje promovirati inovativni filmski izraz, stilsku, medijsku i jezičnu raznorodnost, izražajne autorske koncepte i radove koji se oslanjaju na tradiciju eksperimentalnofilmskog roda.

Prijave za glavni natjecateljski program otvorene su sve do 1. svibnja. Mogu se slati eksperimentalni filmovi i videoradovi u trajanju do 60 minuta završeni nakon 2010. godine.
Rezultati selekcije bit će objavljeni 1. srpnja 2012, a online prijavnica se može pronaći na festivalskoj internetskoj stranici.

Ovogodišnje su novine širenje minutaže za glavni natjecateljski program na čak 60 minuta i postavljanje vlastite online prijavnice kojom se film može prijaviti i bez fizičkog nosača – preko linka.

Festival 25 FPS 2012. godine održati će se od 25. do 30. rujna.

Kontakt // 25 FPS, Nova Ves 18, ZaGreb, www.25fps.hr


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*