Sudjeluj na konferenciji o politici za mlade u Splitu

publikacija o provedbi politika za mladeUdruge – provoditeljice projekta Demokracija za 5 + pozivaju sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na konferenciji Demokracija za 5+ koja će se održati 21. – 22. studenoga 2013. (četvrtak-petak) u Hotelu Dujam u Splitu.

Konferencija je završna aktivnost u okviru projekta “Demokracija za 5+” kojim se želi unaprijediti suradnju predstavnika jedinica lokalne (regionalne) samouprave i mladih u lokalnim zajednicama u području razvoja lokalne politike za mlade, infrastrukturnih projekata i drugih programa za mlade, a u skladu s europskim standardima.

Konferenciju u okviru istoimenog projekta organizira udruga Info zona iz Splita u suradnji s udrugama ZUM iz Pule, Udrugom za kreativni razvoj Domaći iz Karlovca, Klubom mladih Bršadin i Udrugom K.R.I.D. iz Petrinje.

Program konferencije obuhvatit će izlaganja projektnih voditelja iz pet županija uključenih u projektne aktivnosti o rezultatima projekta (javne akcije, edukativni trening), izlaganje gostiju iz inozemstva o primjerima dobrih praksi u suradnji jedinica lokalne (regionalne) samouprave i organizacija mladih i za mlade, projekciju video materijala koji dokumentira dosadašnje projektne aktivnosti te raspravu sudionika konferencije.

Za sudjelovanje potrebno je poslati prijavu do 01.11.2013.  na adresu vedrana@infozona.hr ili na fax 021 339 909.
Putni troškovi i smještaj bit će u cijelosti pokriveni od strane organizatora.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na navedene kontakte.

Ovaj projekt financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

 

POZIV I PRIJAVNICU SKINI OVDJE!!!!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*