Punk Rock Holiday 1.9. traži volontere

5.-9.8. Tolmin, Slovenija
Svi ljubitelji punkrock glazbe u potrazi za novim radnim iskustvom kroz koje mogu upoznati nove ljude i potencijalno svoje glazbene heroje, i ove godine imaju priliku spojiti ugodno s korisnim i prijaviti se za volontiranje na ovogodišnjem festivalu Punk Rock Holiday koji će se održat od 5./6. – 9. kolovoza 2019. godine u Tolminu (Slovenija).

Zainteresirani se mogu prijaviti na razne pozicije, od rada na održavanju čistoće festivala do rada iza pozornice i vođenje brige o gostoprimstvu izvođača. Prijave su otvorene od 5. svibnja do 5. lipnja 2019. godine, volonteri odabrani za rad na festivalu će imati besplatan pristup festivalu, koncertima i svim pogodnostima na području održavanja festivala, osiguranu hranu i piće, te će na kraju festivala dobiti potvrdu o volonterskom radu. Radom na festivalu volonteri će svakako razviti nove vještine, unaprijediti svoje znanje stranih jezika, upoznati se sa radom u timu i organizacijom festivalskih manifestacija.

Prijavnica za volontiranje nalazi se na LINKu

Osim radnog iskustva, volonteri će, kao i posjetitelji, moći iskusiti najiščekivaniji dio festivala – koncerte poznatih i legendarnih bendova poput NOFX, Descendents, Pennywise, Propagandhi, Sick of it all, Less Than Jake, Good Riddance, Ignite i drugih, raspoređenih na glavnoj (Main stage) i sporednoj pozornici (Beach stage).


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*