Radio SUM #39: izložba “Sloboda trenutka vječnosti” i Sajam stipendija 2009.

stanica MIR, stream, podcast, slunjska udruga mladih, slunj, sum, Karlovac U novom izdanju Radija SUM donosimo reportažu o izložbi fotografija Fotokluba “Plitvička Jezera” pod nazivom „Sloboda trenutka vječnosti“ koja je održana 9. listopada u Slunju. Najaviti ćemo Sajam stipendija 2009. koji će se održati 21. listopada u Zagrebu i ispričati nešto o razvoju Linux distribucija. Urednik: Goran Glavurtić.

Program:
1. Tema: Izložba fotografija Fotokluba “Plitvička Jezera”
Sadržaj: Uoči Dana neovisnosti 07. listopada u 19,00 sati u galeriji Pučkog učilišta u Slunju otvorena je izložba fotografija Fotokluba “Plitvička Jezera” pod nazivom „Sloboda trenutka vječnosti“.
Autor: Marta Kovačević
Glazba: JT Bruce – Bellatrix, Altair
Trajanje: 0:20:00
2. Tema: Sajam stipendija 2009.
Sadržaj: Najavljujemo održavanje 5. jubilarnog Sajma stipendija koji će se održati u srijedu, 21. listopada 2009. od 10-18h u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.
Autor: Marta Kovačević
Glazba: JT Bruce – Rigel, Spica
Trajanje: 0:20:00
3. Tema: Razvoj Linux distribucija
Sadržaj: Izaskom novih verzija kernela i daljnim razvojem ponajboljih distribucija dolazi do pojačanog širenja Linux distribucija u području servera i desktopa, na uštrb drugih operativnih sustava. Kako bi odali počast svemu što su linux distribucije, programi otvorenog koda i programeri postigli ove godine prisjetit čemo se kako je sve počelo.
Autor: Marta Kovačević
Glazba: JT Bruce – Procyon, Capella, Fomalhaut, Betelgeuse
Trajanje: 0:20:00

Ovo priopćenje nastalo je uz financijsku potporu Europske unije. Za sadržaj priopćenja odgovorna je Slunjska udruga mladih i ni u kom slučaju priopćenje se ne može uzeti u obzir kao stav Europske unije.

PHARE 2006 projekt “Novi mediji za nove ljude” financiran od EU

Logo


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*