radionica Emotivne geografije i prezentacija knjige Shadowing the City – Hypertextualisation of Urban Spaces

16.02. Oris Kuća arhitekture, Ulica kralja Držislava 3, Zagreb//
U okviru platforme Urban Hum održava se radionica Emotivne geografije prijepodne te prezentacije knjige Shadowing the City – Hypertextualisation of Urban Spaces koja slijedi poslijepodne.

Urban Hum je nova platforma koju Bacači sjenki i njihovi regionalni partneri svojim pratiteljima, prijateljima, stručnjacima te svim zaljubljenicima u javne gradske prostore predstavljaju u ponedjeljak 16. veljače 2015. na lokaciji Oris Kuća arhitekture, Ulica kralja Držislava 3, Zagreb.

Urban Hum je osmišljen kao niz akcija i aktivnosti koje se odvijaju u urbanom prostoru, u pojedinim zgradama i njihovom okruženju te oko znamenitosti njihovih gradova te otvaraju goruća pitanja suvremenog posttranzicijskog društva.

Radionica počinje u ponedjeljak u 9.30, traje do 14 sati i otvorena je svim zainteresiranima. Samo se treba unaprijed predbilježiti na bacaci.sjenki@gmail.com i rezervirati svoje mjesto! U nastavku programa pridružite se na promociji knjige Shadowing the City – Hypertextualisation of Urban Spaces u 17 sati.

Mjesto zbivanja: novootvorena Oris Kuća arhitekture.

Program se provodi uz podršku Zaklade Kultura nova i Ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba te Ministarstva kulture RH.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*