is it ok to take ambien and valium buy valium snorting diazepam valium

750 mg tramadol overdose buy tramadol tramadol uses in dogs

valium working out valium online no prescription buy valium St. Petersburg

zolpidem buy Round Rock buy ambien online how long does it take to come off ambien

how fast does ambien cr work zolpidem online epocrates ambien cr

xanax good weekend buy xanax xanax asthme

is 25 the lowest dose of xanax xanax 1mg can neurologists prescribe xanax

xanax laboratorio buy xanax difference between ativan klonopin and xanax

tramadol and oxycontin interactions buy tramadol online 50 mg tramadol and 1000mg paracetamol

ambien neck pain ambien medication ambien making me wake up early

Subversive festival: Što nam je činiti u krizi?

nepokoreni, grad, festival, karlovac hardcore, koncert, 17./18.05. ZKM / kino Europa Zagreb
Novo događanje na Subversive Forumu je panel „Prema Balkanskom socijalnom forumu“ koji će trajati dva dana, a u sklopu kojeg će se održati nekoliko tematskih blokova.

Na panelu će sudjelovati predstavnici preko 40 udruga, pokreta i sindikata s Balkana koji će razmotriti zajedničke uporišne točke u svom radu te pronaći načine udruživanja i zajedničkog djelovanja.

Glavni program Subversive festivala nastavlja se večeras u 19 sati u kinu Europa predavanjem Renate SaleclStrast za neznanjem“.
Renata Salecl je 2010. godine proglašena znanstvenicom godine u Sloveniji, da bi ju potom časopis Delo proglasio i osobom godine, a u današnjem predavanju baviti će se prirodom strasti za neznanjem u vremenima kada smo suočeni s ozbiljnim ekonomskim krizama, ekološkim katastrofama, ali i promjenama u načinu odgoja ljudi, njihovih sazrijevanja kao društvenih bića, te načinom na koji internaliziraju ili neinternaliziraju socijalne prohibicije. Budući da civilizacijske slabosti i slabosti pojedinaca uvijek međusobno utječu jedne na druge predavanje će se također baviti vrstama osobnih patnji kojima smo danas pogođeni te načinom na koji ljudi u trenutcima osobnih i društvenih kriza pribjegavaju nijekanju, represiji i ignoranciji.

Iduće predavanje, „Što nam je činiti u krizi?“, je ono američkog teoretičara književnosti i političkog filozofa Michaela Hardta, poznatog i po svojoj suradnji s prošlogodišnjim gostom Subversive Festivala Antoniom Negrijem.
Trenutna gospodarska i financijska kriza ujedno je i socijalna kriza, koju djelomično manifestiraju i subjektiviteti koje ona producira ili intenzivira. Ovo će se predavanje prvenstveno baviti četirima osnovnim subjektivitetima koje kriza proizvodi – zaduženima, medijatiziranima, sekuritiziranima i reprezentiranima. Osim toga, analizirat ću ciklus borbi započetih 2011. (utaborivanjima i okupacijama) kako bismo razumjeli kako im je pošlo za rukom obrnuti te subjektivitete i umjesto toga stvoriti moćne subjekte.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*