Radionica Menadžment u kulturi

KAoperativa organizira radionicu „Menadžment u kulturi“ koja će se održati 14. i 15. ožujka 2019. godine u prostoru Male scene Hrvatskog doma, Frana Kurelca 4, Karlovac. Radionicu će voditi Davor Mišković, kulturni djelatnik iz Rijeke i predsjednik udruge Drugo More.

Tijekom radionice najviše sudionici će se baviti odnosom organizacije i okoline.
Vrijeme održavanja radionica je od 9.30 do 15.30 sati. Radionica je namijenjenima predatvnicima udruga, jedinice lokalne samouprave i gradskih ustanova u kulturi.

Voditelj radionice, Davor Mikšković, kreće se od selekcije programa do izvršne produkcije, uključujući prikupljanje sredstava i PR. Također radi kao istraživač kulturnog sektora, aktivno sudjeluje u stvaranju kulturnih politika i upravljanja kulturnim institucijama i mrežama (2009. – 2016. bio je predsjednik nacionalne kulturne mreže Clubture, a od 2008. godine bio je predsjednik Kazališnog vijeća Gradskog kazališta lutaka u Rijeci). Magistrirao je sociologiju na Sveučilištu u Zagrebu. Objavio je više od 50 članaka za časopise iz područja kulture. Godine 2013. objavio je knjigu Istraživanje u kulturi. Radio je sedam godina u Ministarstvu kulture i bio vanjski suradnik u brojnim kulturnim udrugama, agencijama za istraživanje tržišta, dnevnim novinama i časopisima.

Radionica se održava u okviru projekta „Hrvatski dom u centru“, kojeg je nositelj Savez udruga
KAoperativa. Partner na projektu je Grad Karlovac.
Projekt sufinancira EU u sklopu Europskog socijalnog fonda, program Učinkoviti ljudski
potencijali, poziv Kultura u centru.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*