ambien positive drug test ambien online no prescription can i mix ambien and nyquil

street price of xanax buy xanax xyzall et xanax

how many valium should you take diazepam 5mg what is considered long term valium use

ambien withdrawal symptoms nightmares ambien cost peraturan udara ambien

ambien or ativan for insomnia buy ambien ambien no withdrawal

can xanax make you forget things buy xanax xanax compresse torrinomedica

buy valium Miami buy valium how long is valium detectable in your urine

ambien wrinkles buy ambien online no prescription clonazepam withdrawal and ambien

c quoi le valium diazepam 5mg valium last how long

drug interactions between xanax and celexa buy xanax para que serve o remédio xanax

Radionica Valorizacija i nadgledanje upravljačkih procesa u projektima kulturne baštine

sv-logo-deepblueKA-MATRIX poziva zainteresirane da se prijave na radionicu jačanja kapaciteta: Valorizacija i nadgledanje upravljačkih procesa u projektima kulturne baštine. Radionica se održava u sklopu aktivnosti projekta STAR VOICE a održati će se u utorak, 28.02.2017. od 10:00 do 16:00 sati u Dvorani obrtničkog centra (Haulikova 14, 47000 Karlovac).

Ova radionica posljednja je u sklopu projektne aktivnosti “Jačanje kapaciteta za predstavnike ključnih dionika”. Radionicu će voditi gospodin David Kabalin, arhitekt s višegodišnjim nacionalnim i međunarodnim iskustvom u izradi okvira za upravljanje povijesnim gradovima, izradi studija izvedivosti, osmišljavanju projekata iz područja baštine, te sudjelovanju u dokumetaciji i inventarizaciji graditeljske baštine unutar povijesne jezgre. Tijekom 2015. godine održao seriju predavanja ‘Upravljanje povijesnim gradom’ u Šibeniku, Splitu i Rabu, i predavanje ‘Grad i memorija’ u Puli.

Uz njega na radionici će sudjelovati i Petar Mišura iz Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika, projektni voditelj JEWEL projekta revitalizacije stare gradske jezgre

Svi sudionici radionice dobit će popratne materijale. Radionica uključuje prigodnu okrjepu za prisutne (kava, pecivo).
Ovim putem Vas pozivamo da svojim sudjelovanjem podržite projekt i doprinesete uključivanju građana i civilnog društva u odlučivanje o Zvijezdi.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molim Vas da svoj dolazak prijavite putem ovog linka
https://goo.gl/forms/6PWux9IXyGP4Rw993Molim Vas da se za sudjelovanje prijavite najkasnije do 24.02.2017. u 15 sati. Broj prijava ograničen je na 20 sudionika.

Za sve dodatne informacije, javite se na jelena@ka-matrix.hr ili na 097/679 4343.

Projekt „STAR VOICE: Karlovačko javno-civilno partnerstvo za sudjelovanje građana i povećanje
transparentnosti za revitalizaciju stare gradske jezgre – Zvijezde“ financiranog je od Europske unije . Projekt je prijavljen u sklopu natječaja IPA 2012: Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima. Nositelj projekta je KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj, a partneri su Grad Karlovac, Fakultet političkih znanosti u Zagrebu, Udruga za razvoj građanske i političke kulture Polka i Veleučilište u Karlovcu. Cilj projekta s proračunom od 152.988,07 eura (1.165.769,09 kuna) je provesti deliberativne oblike sudjelovanja građana u upravljanju javnim dobrima grada Karlovca i omogućiti građanima, organizacijama civilnog društva i ključnim dionicima aktivno nadziranje i sudjelovanje u „zajedničkom upravljanju lokalne zajednice” gradskom jezgrom – Zvijezdom.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*