Radnička borba o “farbanju” HDZ-ovih prostorija

radnicka borbaNakon što je Andrija Hebrang prozvao oporbu da je inicirala napad crvenom bojom na stranačke prostorije HDZ-a u Karlovcu i Zagrebu oglasila se i organizacija pod nazivom Radnička borba:

“Pozivamo HDZ i Andriju Hebranga da odustanu od podizanja prijave protiv naše organizacije i da nam umjesto toga uplate 124.43 kn za troškove boje prilikom uređivanja njihovih prostorija, pri čemu nećemo zaračunati troškove radne snage.

Nas nisu inspirirali Hebrangovi politički prijatelji Milanović i Čačić, s kojima se povremeno ima naviku porječkati kako zbog taštine jednih i drugih, tako i zbog potreba parlamentarnih cirkusarija u kojima se glumi različitost tamo gdje postoji slaganje po svim bitnim pitanjima. Da HDZ predstavlja brod luđaka bilo nam je jasno oduvijek – svojstvo broda luđaka jest upravo činjenica da se kreće prema katastrofi, a da njegova posada toga nije svjesna, već uživa u plovidbi.

Prostorije HDZ-a su uređene novcem koji je na dvostruki način opljačkan od građana: kako od kriminalaca članova ove organizacije, tako i na temelju novaca kojega HDZ dobiva iz proračuna, time nažalost i od članova Radničke borbe.

Možda u svakome žitu ima kukolja, no postoji moment u kojem žito postaje naprosto hrpa kukolja. Daleko od toga da ste Vi kukolj u HDZ-u očistili; tek će narod očistiti sav Vaš kukolj!

HDZ=SDP, jedina oporba je NAROD!”,

Priopćenje je objavljeno na internetskim stranicama Radničke borbe


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*