Tečaj zavarivanja na Maloj sceni HD

welding zavarivanjeSavez Udruga KAoperativa poziva sve zainteresirane na uključivanje u radionicu zavarivanja WWW (Women Welding Workshop). Prilikom trajanja radionice sudionici će biti upoznati s osnovama procesa zavarivanja i mogućnostima namjene produciranih komponenata. Radionica se odvija u ciklusu od 5 termina u trajanju od 3 sata, a obuhvatit će i različite oblike kreativnih primjena zavarivanja u vidu izrade dekorativnih i uporabnih predmeta.

Voditeljica projekta Anđela Žapčić pojasnila je smisao pokretanja tečaja: – Zavarivanje se uglavnom smatra “muškim poslom”, tj. većina zavarivača su muškarci. Želja nam je demistificirati te stavove i približiti zavarivanje i ženama kao posao, hobi i način umjetničkog izražavanja. Naravno, ne znači da se na tečaj ne mogu prijaviti i muške osobe.

Prvi termin radionice održat će se 25.04.2019. u poslijepodnevnim satima na Maloj Sceni.

 

Termin 1

Upoznavanje s mjerama zaštite na radu, opremom za zavarivanje, materijalima i principima rada.

Termin 2

Jednostavne praktične vježbe zavarivanja.

Termin 3

Izrada konkretnog produkta namijenjenog prostoru u dogovoru s pitanjem potreba prostora.

Termin 4

„Kreativno„ zavarivanje u cilju izrade jednostavnih umjetničkih instalacija namijenjenih unutarnjem i vanjskom prostoru.

Termin 5

Samostalne vježbe varenja za individualne sudionike.

Program je za sudionike potpuno besplatan, a prijave se odvijaju putem online obrasca.

PRIJAVNI OBRAZAC

>>>>>>>>

Program provodi Savez udruga KAoperativa uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu projekta „Scena za sve“, te Zaklade Kultura nova, Grada Karlovca i Karlovačke županije.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*