quickest way to get high on valium valium online no prescription diazepam valium drug study

ambien and drinking wine buy ambien soma solucoes em meio ambiente ltda

alternative to ambien for sleep buy ambien online can you take ambien with neurontin

xanax and gain weight buy xanax xanax effects on fertility

drug interaction tramadol celexa tramadol 50 mg tramadol elvonГЎsi tГјnetek

drug interaction between zoloft and ultram buy ultram online can you take tylenol and ultram together

manisa soma traktör kazası buy soma online diferença entre adição e soma

is it hard to overdose on ambien buy ambien online no prescription break ambien addiction

xanax abuse dosage xanax for sale replace xanax with buspar

purchase ambien Gainesville buy ambien hallucinogenic effects ambien

Retro Stefson, Tričke i Dječaci na T-Mobile INmusicu

djecaci inmusic tricke21./22.06.Otok hrvatske mladeži, Zagreb
Među novim imenima T-Mobile INmusic festivala naći će se i islandski bend Retro Stefson, zagrebački pop-punk kolektiv Tričke te splitsko-zagrebački hip hop bend Dječaci.

Retro Stefson

Već s prvim albumom ovaj bend iz Reykjavika osvojio je cijeli Island, a svojim posljednjim uratkom “Kimbabwe” izlaze i na svjetsko tržište.Bend kombinira pop, disco house i world music dok ih opisuju kao mješavinu surf, latin, jazz, afro i pop utjecaja, a budući da članovi ovog sedmeročlanog benda dolaze iz različitih zemalja, raznolikost se osjeti i u njihovim zabavnim i razigranim pjesmama koje pjevaju na engleskom, islandskom i španjolskom jeziku.

Svoj prvi album ” Montaña” izdaju 2008. u studiju benda Sigur Ros, dok im drugi album “Kimbabwe” izlazi u Islandu krajem 2010. te početkom 2011. u ostatku Europe.
http://www.retrostefson.com/

Tričke su zagrebački pop-punk osmerac, koji je nastao sasvim slučajno kao svadbeno iznenađenje, da bi kasnije i nastavili ozbiljnije s radom. Bend iza sebe ima dva albuma, Otkud tebi slovo B? (2007.) i Zašto tako smiješan stojiš (2010.)
http://www.myspace.com/trickehejhej

Dječaci su tročlani splitsko-zagrebački hip-hop bend, osnovan 2005. nakon intenzivne dugogodišnje glazbene suradnje među članovima. U posljednjih nekoliko godina surađivali s najjačim imenima balkanske hip-hop scene, izdali izvrsno prihvaćen debitantski album, osvojili razna priznanja za svoj rad, a trenutno rade na svom drugom albumu “Istina”.

Još početkom 2003. članovi budućih Dječaka, osnivaju grupu Tesla Stiliti, s kojom su snimljene pjesme “Bek in d dejs 1”, “Nazad na ugao” i “Nemoš se jebat s ovim” te legendarna “Dan-D za pande”.
Nakon nekog vremena, bend mijenja ime te tako 2005. nastaju Dječaci da bi krajem 2008. izdali prvi album nazvan “DRAMA”, za koji osvajaju i nagradu za hip-hop album godine, Indexi 09.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*