Rise Against na T-Mobile INmusic festivalu!

Rise Against na T-Mobile INmusicRise Against po prvi puta će nastupati u Hrvatskoj na ovogodišnjem INmusicu.
Bend Transistor Revolt dolazi sa čikaške punk rock scene scene i pod tim imenom izdaje 2000.godine prvi album.2001. mijenjaju ime u Rise Against i izdaju svoj prvi album za izdavačku kuću Fat Wreck Chords – „The Unraveling“ (2001.), a potom i 2003. „Revolutions Per Minute”.
Širu popularnost stječu nakon potpisivanja za Geffen Records, „Siren Song of The Counter Culture“ (2004.) i „The Sufferer & The Witness“ (2006.). S tim albumima dolaze i na top-ljestvice gdje su se vrtile „Give It All“, „Swing Life Away“, „Prayer of the Refugee“ i „The Good Left Undone“.

Diskografija / Albumi

2001. „The Unraveling“
2003. „Revolutions Per Minute“
2004. „Siren Song of the Counter Culture“
2006. „The Sufferer & The Witness“
2008. „Appeal To Reason“

Rise Against sviraju na Tuborg stejđu…


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*