Rokaj Fest 2012.: Promjena lokacije i lineupa

8.6. Močvara Zagreb
Otkazuje se Rokaj fest u najavljenom obliku, a nastupi Slayera, Mastodona i Gojire sele u Močvaru!

Na ovu promjenu organizatore je natjerala nezadovoljavajuća prodaja ulaznica.

Da sav trud i očekivanja publike ne bi propali organizatori dio predviđenog programa sele u veliko dvorište kluba Močvara i pogona Jedinstvo. Tako će Slayer, Mastodon i Gojira ipak nastupiti u Zagrebu i to u petak 08. lipnja. Bendovi će se predstaviti s punim setovima i tako osigurati višesatnu zabavu onima koji preferiraju takav zvuk i koji su svoje Rokaj ulaznice i kupili zbog tih bandova. Nakon te furiozne svirke u Velikom dvorištu Jedinstva, u klubu Močvara biti će nastavljen program u formi metal after partya uz nekoliko žestokih domaćih bandova.

POVRAT NOVCA
Svi kojima taj program nije dovoljno privlačan, dobiti će povrat novca za svoje Rokaj ulaznice.
Povrat novca, isključivo na prodajnim mjestima gdje su one kupljene, počinje u petak 25. svibnja i traje 10 dana, zaključno s nedjeljom 03.06. navečer. Svi koji imaju dnevne ulaznice za četvrtak ili festivalske ulaznice, moći će ostvariti povrat novca u iznosu koji su platili za ulaznicu.

Oni koji su svoje ulaznice kupili tijekom trajanja Records Store Day akcije, novac mogu dobiti isključivo na prodajnim mjestima gdje je akcija ostvarena, na način kako je paket i kupljen, dakle 4 ulaznice trebaju biti vraćene za dobivanje 690 kn.

Kupci ulaznica na štandu u Avenue Mallu svoj povrat novca mogu ostvariti u Tvornici Kulture.
Oni s dnevnim ulaznicama za petak ili festivalskim ulaznicama, koji žele 08.06. na Slayer/Mastodon/Gojira paket, ulaznicu ne moraju vraćati već im ona vrijedi za ovaj koncert.

Ostali mogu ulaznice vratiti na prodajnom mjestu gdje su kupljene i dobiti će natrag puni iznos.

NOVE ULAZNICE ZA 8.6.
Oni koji do sada nemaju niti jednu verziju Rokaj Fest ulaznica, a zanima ih koncert Slayer / Mastodon / Gojira, moći će, od ponedjeljka 21.05., kupiti nove jedinstvene ulaznice po cijeni od 190 kn na službenim prodajnim mjestima Rokaja, samo za taj jednodnevni događaj.

Koncert u Velikom dvorištu Jedinstva i Močvari bit će limitiranog kapaciteta.

Rokaj Fest, kao svojevrsnu ispriku fanovima nudi i ostale mogućnosti:
Svi oni s kupljenom Rokaj kartom mogu idući tjedan, od ponedjeljka do petka, u Tvornici kulture kupiti ulaznicu za Kyuss Lives! koncert 30.05., za samo 120 kn (trenutna cijena je 150 kn).
Ta pogodnost ostvariva je samo na prodajnom mjestu Tvornice kulture i ograničena je na prvih 200 zainteresiranih.

Rokaj fest još se jednom zahvaljuje svima koji su ga podržali u nastojanju da se s originalno zamišljenim konceptom vrati na scenu: izvođačima, medijima, sponzorima i brojnim udrugama.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*