Seasplash/Outlook warm up party!

Seasplash/Outlook warm up party! 18.06. Močvara Zagreb
Na partiju zagrijavanja za Seasplash i Outlook festivale na 2 stagea nastupaju ponajbolji domaći DJ-i bassss orijentacije.
U Močvari će nastupiti Seasplash, Outlook, confusion, Kingston i Trip To Zion DJ-i Prince Šango, Junglist (kingston), Feelipa /Phillipe (cfsn), Jan Becele / Maya (trip to zion), Jah Billah i Meniga.
Seasplash i Outlook slove kao najveći i najbolji reggae/dub/dubstep/sound system festivali u regiji, pa i šire!

Na Seasplash/Outlook warm up party možete ići i besplatno ako fotografiju snimljenu s Vašeg balkona i Vaše podatke pošaljete na planetmagazin@gmail.com do 16.6. s naznakom “NAGRADNA za Seasplash/Outlook warm up”

o festivalima_

8th Seasplash festival (22.-25.07.2010. Monumenti, Pula, Croatia)

Seasplash je izvorno pokrenut kao “reggae” festival, za kojeg se danas, sudeći po šarenolikom programu i broju zastupljenih stilova, kaže da je mnogo više od toga. U 4 dana, na 5 pozornica, tako možete prisustvovati nastupima više od 60 izvođača, u rasponu od izvornih stilova starije škole (reggae, dub, rocksteady, ska,…), do onih modernijih recentnog elektronskog razdoblja (jungle, drum’n’bass, dubstep, breakbeat,…), uz razne dodatne festivalske sadržaje.

Ulaznice u pretprodaji u svim poslovnicama Ticketproa, online www.ticketpro.hr (1.06.-22.07. festivalske = 270,00 kn / jednodnevne = 95,00 kn)

3rd Outlook Festival2.-5.09.2010. Fort Punta Christo, Štinjan, Pula, Croatia
Outlook festival pokrenulo je nekoliko engleskih promotera, i promovira se kao najveći svjetski sound system festival, predstavljajući impozantan broj izvođača iz samog vrha svjetska bass scene među kojima dominiraju dubstep, dub, reggae, jungle, hip-hop, drum’n’bass,…, imena. Uz 6 večernjih festivalskih stageova, Outlook nudi i dnevni program kroz dodatne partyje na brodovima i na plaži.

Međunarodni kontigent ulaznica je rasprodan, još svega nekolicinu povoljnijih karata za ex-yu regiju možete pronaći u Kingston shopu (Radićeva 3, Zg, shop@kingston.hr).


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*