shuffLED02 na Gazi

LED, electro, centar za mlade na gazi, karlovac, domaći, domachi, polugaNa drugoj večeri glazbenih slušaonica po nazivom shuffLED (šafld) održanoj u karlovačkom Centru Za Mlade na Gazi svirali su _prototype uz vizualizacije VJ Loading data-e…. _protype i dalje eksperimentira s začudnim deep house trikovima dok VJ Loadin’ isprobava nove video uradke za vlastiti trance set.shuffLED je koncipiran kao glazbena slušaonica novih glazbenih izdanja u svijetu elektronike i šire.
Slušaonice će poslužiti kao povod za diskusiju i komentiranje, te proširivanje znanja i informiranja o glazbi svih prisutnih. Sve slušaonice će se snimati ali i u živo streamati putem internet radija Stanica MIR. shuffLED je program u organizaciji Udruge mladih Poluga u sklopu njihovog LED projekta moderne elektronske glazbe.
Potreba za ovakvim programom postoji zbog nepostojanja prostora za “živo izvođenje” glazbe izvođača moderne elektronske glazbe. Ovako nešto je važno jer sami DJ-i ne mogu provjeriti kako njihova glazba funkcionira pri uvjetima glasnoće u klubovima ili na otvorenom, odnosno kakav efekt određena glazba ima pri stvarnim uvjetima.
Glazbeni program nema žanrovskih ograničenja, što znači da se u jednoj večeri može čuti više žanrova, ili se mijenjati sadržaj svake sljedeće večeri ovisno o izboru samog izvođača. Koncept shuffLED se razlikuje od DJ-inga, nije bitno miksanje, više sama glazba.
Slušaonice se odvijaju petkom u večernjim satima u Centru za mlade na Gazi.
Voditelj programa je Domagoj Šavor, vrsni poznavatelj elektronske glazbe i digitalne glazbene produkcije.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*