Tight Grips: Promocija albuma Move Along – support Mr.Albino

subota, 24.11.2018. 21:00 Mala Scena HD, Karlovac ///
Promocija albuma novog albuma Tight Grips održat će se u subotu 24.11.2018. godine u prostoru Male Scene, a kao support dolazi zagrebački bend Mr.Albino pa svakako budite tamo…

Nakon gotovo 3 godine od zadnjeg izdanja karlovački trojac Tight Grips objavljuje novi album naziva “Move Along”. Zvuk novog albuma nešto je siroviji no što je prije bio te dobro oslikava događanja koja su obilježila bend u protekle 3 godine. Uz samo izdavanje novog albuma tu je i činjenica da bend postoji već 5 godina pa će ovo ujedino biti i proslava rođendana!

VRATA: 21:00
MR.ALBINO: 22:00
TIGHT GRIPS: 23:00
UPAD: 0kn

FACEBOOK EVENT

Tight Grips je rock trojac iz Karlovca. Okupljeni 2014. godine u kratkom roku uspijevaju nanizati puno velikih uspjeha. Iza sebe imaju jedan album “Storyline”, pobjednici su HGF-a 2016. a trenutno rade na novom albumu.

Mr. Albino je mladi zagrebački sastav, sviraju samoprozvani outlaw rock, alternativu s korijenima u bluesu i funku. Oformili su se 2012. godine, ali intenzivno sviraju zadnje 2 godine. Inspiraciju pronalaze u raznim sferama glazbe i umjetnosti kao takve te baš radi različitih poimanja glazbe donose nešto novo na scenu. Osvajanje 19.HGF demo festivala je potvrdilo kvalitetu ovog benda te im otvorilo mnoge prilike. Dosad su dijelili stage s velikim imenima poput Josipe Lisac, Disciplina kitschme, Laibachom i mnogim drugima.

Koncert se organizira uz potporu Grada Karlovca, Karlovačke županije i tvrtke Čistoća d.o.o.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*